Hocam fotoğraflarda şuanda bir sorun görünmüyor tarayıcınızı değiştirip baksanız bir de
Yurt dışında yaşıyorum ve fotoğraflar hizliresim olarak yüklenmiş hizliresim yurt dışı için erişimini kapatı ve fotoğraflar gözükmüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam fotoğraflarda şuanda bir sorun görünmüyor tarayıcınızı değiştirip baksanız bir de
Hatalar Var Bida Gözden Geçir İstersen
Her kullanıcı için ayrı proxy kullanmamız mı gerekiyor
Traceback (most recent call last):
File "thtinstaspam.py", line 157, in <module>
p = Process(target=DoitAnakin,args=(reportedGuy,reportedGuyID,user.split(" ")[0],user.split(" ")[1],None))
IndexError: list index out of range
Hata alıyorum kullanıcı adı kullanıcı id girdikten sonra saldırı başlayacağı zaman
bunun sebebi
Girdi ifadesini değerlendirmek için input () işlevinin denediği Python 2'yi kullanıyorsunuz. Bir string girdiğiniz için, Python bunu bir isim olarak değerlendirir ve değerlendirmeye çalışır. Bu isimle tanımlanmış bir değişken yoksa, bir NameError istisnası alırsınız.
Sorunu gidermek için Python 2'de raw_input () kullanabilirsiniz. Bu, kullanıcı tarafından girilen dizgeyi döndürür ve değerlendirmeyi denemez.
Python 3'ü kullanıyorsanız, input () 'in Python 2'de raw_input () ile aynı davranacağını unutmayın.
böyle düzeltilebilir
Başka hesap ekleyin ve proxyleri güncelleyin
Önereceğiniz proxy siteleri var mı?
Hocam zaten öyle yapıyorum ancak sorunlu oluyor. Ya da userlarda sorun var. Bu milletin başına bela olsan ilçemiz adına açılmış itiraf sayfasını kapatmak istiyorum: 200 User olsa yeterli ama yok! Az önce bir konu paylaşılmış 100k user hediye diye ama onunda userlar sıkıntılı.dostum bende google aratıyorum ay yıl gün diye güncel olarak buluyorum öyle yani sende öyle yapabilirsin