Dev torrent Oyun arşivi

cenk_sago

Üye
4 Ara 2009
122
0
Aydın
Foruma artık çok zaman ayıramıyorum bir sitede moderatörüm burdada oyun bölümünde olmak içni başvurdum ama bir cevap alamadım.Eğer ki moderatörlük isteğim onaylansaydı binlerce oyun arşivi olucaktı ama site yöneticilerimiz 2 oyun paylaşan kişileri yönetici yapma gereği duygu saygıda kusur etmemek gerek..
 

sonsuzluk526

Yeni üye
17 Ara 2012
15
0
kardeş indirdikde winrar içindeki dosyayı açıyorm saçma saçma şeyler çıkıor nasıl açacaz. ? hangi programla açacz
 

thejack

Uzman üye
5 Ağu 2009
1,469
45
Heryerdeyiz
cogu torrent ındırme lınkı saglam ama torrentte calısmıyor gta 4 fılan neden yenılenmıyorkı? bazılarıda 23.1 kb ıle ındırıyor cok yavas ve sorunlu :D bence tazelenmesı lazım ltorentlerın. teşekkurler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.