[DEV] YouTube Mükemmel İzlenme Taktikleri / S0N4K

S0N4K

Uzman üye
24 Haz 2016
1,267
180
root
Hepiniz yepisyeni bir konuya hoş geldiniz dostlarım. Bugün YouTube'da videolarınıza nasıl daha fazla izlenme alırsınız bunu göstereceğim. Bu taktikleri gözlem ve deneylerimle buldum. Gözlemden kastım iyi izlenme alan videolara baktım ve hepsinin yollarını izledim, diğer gözlemlediğim kanallarla ortak olan yolları derledim şimdi ise sizlere sunacağım.

whChJw.jpg

Öncelikle clickbait olayından bahsetmek istiyorum. Clickbait bir nevi tuzaktır aslında. Video içinde ki bir olay abartılıp,dikkat çekmeye çalışılır ve genelde başarılı oluyor bu taktik. Ama çoğu zaman da aşırı tepkiler alabiliyor. Ama Türkiye'nin en büyük kanalı bile clickbait yapıyorsa demek ki gelişmekte büyük rolü var. Thumbnail ve video başlığınıza clickbait yapmayı unutmayın, yalnız abartmadan yapmanızı öneririm. Her videoya da yapmayın bence , bir zaman sonra itibarınızı kaybetmeye başlarsınız abonelerinize karşı.

P527Qx.png

İkinci olarak etiketler. Gördüğüm ve gözlemlediğim kadarıyla çoğu kanal etiketlerden yararlanıyor ki bende youtube ile uğraşırken çok yararını gördüm.Etiketler çektiğiniz videonun aratılanlar ve önerilenlerde daha çok çıkmasını sağlar ve mükemmel yarar sağlar. Keywordtool.io sitesinden ücretsiz olarak etiket bulabilirsiniz. Etiketleri açıklama kısmına yazdıktan sonra başka bir şey yapmanıza gerek yok etiketleri de kullanmış oldunuz.

3UrZSZ.jpg

Son olarak ise facebook grupları kaldı geriye. Facebook'ta bir ton "Youtube Türk Kanallarına Destek"tarzı grup bulabilirsiniz. Şimdi bu gruplara katılıyoruz. Katıldıktan sonra hepsinde videomuzun linkini paylaşıyoruz ve karşılıklı like yazıyoruz. Patır patır izlenme ve like yağıyor. Bu üç taktiği de eksiksiz ve düzenli olarak kullandıktan sonra ki artışı zaten kendiniz göreceksiniz :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
15 Eyl 2018
230
0
Tersce
Birkaç şey de ben ekleyeyim:

1. Altyazı
2. Video sonu
3. Kartlar
4. Video açıklaması (en az etiketler kadar önemli)
5. Video başlık seçimi (keywordtool.io ile arattığınız etiketlerden en üst sıralarda olan en az bir etiketi başlık içerisinde kullanın)
6. Başlığın, etiketlerin, açıklamanın uzun olması fayda sağlayacaktır.
7. Kanal tanıtımı (Yutup bir sitedir. Ünlü bir kanalın üst sıralarda çıkması her zaman yüksek ihtimaldir. O kanalı videonuzda kart veyahut video sonu ile tanıtırsanız, o kanal ile alakalı aramalarda sizin videolarınızın gözükmesi de ihtimal dahilinde olacaktır )
8. Oynatma listeleri ( Oynatma listeleri de videolar gibidir. Videolar için nasıl ki açıklama, etiket seçiminde dikkatli olmak gerekiyorsa oynatma listelerine de aynı ihtimam gösterilmelidir.
9. Oynatma listeleri 2 (Ünlü bir yıtubırın videosunu kendi oynatma listenize ekleyin. O video aratıldığında sizin oynatma listeniz üst sıralara çıkacaktır.)
10. Son olarak kanalıma abone olun :trl
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.