Devamsizlik hakkinda acil cevap lutfen iceri girin

KingSton666

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Nis 2016
9,813
106
26
Ankara
Arkadaslar 6 inci konum bu devamsizlik ya internettr kalma yok diyor 8 e gidiyorum devamsizlik 75 gun kalirmiyim benim arkadas vardi simdi lise 1 oda 67 gun yapmid kalmamis ama bana hoca kalcan dedi ne yapmam lazim lutfen cevaplayin yetkililer silmeyin lutfen hayat memat meselesi bu konu
 

hassas adam

Yeni üye
11 Haz 2016
27
0
şöyle cevaplamışlar.
İlköğretimin hangi sınıfında olursanız olun 4. sınıf 5 sınıf 6. sınıf 7. sınıf ya da 8. sınıf fark etmez. Çok aşırıya kaçmadığınız sürece devamsızlıktan kalma yoktur. Buradaki aşırı kavramından 4-5 ay gibi bir süreyi tanımlayabiliriz. Dolayısıyla 2 hatta 3 aylık devamsızlığınız olsa dahi sınıfta kalmazsınız. Çok önceleri sınıfta kalma olayı vardı. Ancak günümüzde artık , öğrenci ilköğretimde zayıf notlardan ya da devamsızlıktan dolayı sınıfta kalmıyor. Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri her ne kadar devamsızlık konusunda öğrencileri bir şekilde korkutmaya çalışsa da, sonuç itibariyle bir öğrenci sınıfta bırakılmadığı için, her türlü önlem ya da uyarı boşa gitmiş oluyor. Ancak biz eokul-meb.com olarak sevgili öğrencilere devamsızlık yapmalarını önermiyoruz; sınıfınızı geçersiniz ancak derslerden de geri kalır ve arkadaşlarınıza göre daha az bilgilenmiş olursunuz. E-okul sitesi olarak bu yazımızda devamsızlıktan kalma var mı , kaç gün devamsızlık yaparsam sınıfta kalırım sorularının cevabını aradık. Sorularınızı aşağıdaki yorum kutucuğundan bizlere yazmayı unutmayın.
 

TheDarkFire

Kıdemli Üye
18 Mar 2015
2,993
0
Bizim zamanımızda orta okulda kalma yoktu hatta benimde devamsızlığım çoktu. Ama şimdi nedir bilmem ayrıca kalma varsada 75 günü hiçbir şekilde düzelteceğini sanmıyorum hadi 10-15 olsa düzeltilir velin gider haberim vardı der ama 75 güne eminim velinde bilmiyordur ayrıca 20 günü geçince devamsızlık üzerinden silinmiyor diye biliyorum ama sormak lazım.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.