Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Matematikte temelim eksik ama ilk 12 konuyu hallettim. Hedefim tyt'de 400k yapmak. Ardından dgs ile itü veya odtüye geçmek istiyorum. (Biliyorum dgs'de derece yapmam gerekiyor ve kontenjanlar 1.)Merhaba matematik sağlam olması gerekiyor, ezberiniz sağlamsa,matematik ile aranız nasılsa o kadar zor yada kolay diyebiliriz
Hocam hedefleriniz için zor değil çok zorMatematikte temelim eksik ama ilk 12 konuyu hallettim. Hedefim tyt'de 400k yapmak. Ardından dgs ile itü veya odtüye geçmek istiyorum. (Biliyorum dgs'de derece yapmam gerekiyor ve kontenjanlar 1.)
Hocam üniversitede 2 yıl boyunca 4-5 saat çalışmayı planlıyorum ve ortalamamıda yüksek tutup itü veya odtüye geçmek istiyorum. Sizce imkansız mı yoksa çalışarak yapılabilir mi?Hocam hedefleriniz için zor değil çok zor
İmkansiz elbette değil ama ODTÜ için biraz zor ama bunlar benim görüşüm siz geleceğiniz için kendi kararlarınızı almanız en doğrusu sizi ve yapabilecekleriniz başkası bilemezHocam üniversitede 2 yıl boyunca 4-5 saat çalışmayı planlıyorum ve ortalamamıda yüksek tutup itü veya odtüye geçmek istiyorum. Sizce imkansız mı yoksa çalışarak yapılabilir mi?
Hocam ben yaparım matematikte temel oluştururum zaten 2 yıla.İmkansiz elbette değil ama ODTÜ için biraz zor ama bunlar benim görüşüm siz geleceğiniz için kendi kararlarınızı almanız en doğrusu sizi ve yapabilecekleriniz başkası bilemez