Dikkat! Metin2 Trade hack ve market hack

Tregedie

Üye
4 Eyl 2008
78
0
Arkadaşlar son günlerde metin2'de trade hack ve market hack çıkmaya başLadı.
Peki nedir bunLar?

Trade hack
Biri size itemlerini gösterir misin diye sorabilir.
Siz kesinlikle ticarete koymayın pazar kurun öyle gösterin.Çünkü öyle bir program var ki siz kabuLe basmasanız biLe itemLeriniz gider.Siz siz oLun oyuna girince ticareti bLokLayın.

Market hack
Bu hack ise pazar iLe yapıLır.
Size bir gerçekLeşmiş oLay iLe anLatayım:
bi gün pazarLarı gezerken adam pazar kurdu.Bir baktım ki 500k'Lık bar doLu ve hepsini de 1 yang'a koymuş.Loncadan adam geLdi yanıma çekeceğini anLadım.Adama sakın çekme dedim.Adam niye sana mı bırakayım dedi hepsini çekti.Ertesi gün bi baktım çeken adam soyuk soyuk gezio.Sormadım biLe noLdu die.

Ben sizi bi uyarayım dedim.Acemi anLatım oLdu biraz ama anLamışsınızdır heraLde.
GüveniLirLiğe siz karar verin ister çekin ister çekmeyin.VeriLdiyse özür diLerim.


 

tamami

Yeni üye
12 Ağu 2010
17
0
kardeş bir şey soracam başkasının hakını gasp etmeden sadece hile yapmak için proglamsız m2.bin yook etmek istiyorum nete bazı yöntemler var ama işe yaramıyor buraya yazmamın nedeni m2ciler baksın diye not TR metin2 için
 

nonanik

Üye
6 Ağu 2008
68
0
Daha oyun yeni başlıyor beyler şimdi oynayın yapa bildinizi yapın bu sorunların hepsi toptan çözüme yakında kavuşacak kesin 2 yıl içersinde oyun full olacak ve hiçbir satış hile olmayacak gm den kesin bir cevap tır?
 

KissMyHeLL

Yeni üye
3 Ocak 2011
40
0
Arkadaşlar böyle şeyler yapmayın emek hırsızlığı oluo hilesiz bi oyun bence en deli hileye bedeldir
 

alihandro3

Üye
9 Şub 2010
136
0
arkadaş uydurma metin2 de hile kalmadı artık hile çalışmicak hile koruma geldi bazıları bot çalıştırıyor ama başka birşey çalıştırılmyır
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.