Dini Programlar Serisi Bir İlki Gerçekleştirdik...

Anonymous

Katılımcı Üye
25 Kas 2006
849
5
İstanbul Geceleri
13 FarkLı makamda Ezan :




Tek tıkLa BiLgisayarınıza İndirme şansı .

DownLoad LinkLeri :


TÜRKİYE EZANI
http://tinyurl.com/rhgcp

MEKKE EZANI
http://tinyurl.com/ru8lb

MEDİNE EZANI
http://tinyurl.com/nxsnn

KUDÜS EZANI
http://tinyurl.com/nmosw

HAFIZ REMZİ ER EZANI
http://tinyurl.com/rwwu8

YUSUF İSLAM EZANI
http://tinyurl.com/r99jy

HİCAZ MAKAMI EZANI
http://tinyurl.com/moorx

SEGAH MAKAMI EZANI
http://tinyurl.com/ntjz8

RAST MAKAMI EZANI
http://tinyurl.com/nm9rg

UŞŞAK MAKAMI EZANI
http://tinyurl.com/pbx7m

SUZİNAK MAKAMI EZANI
http://tinyurl.com/runmr

İSMAİL ÇOŞAR EZANI
http://tinyurl.com/pgfpg

NURETTİN OKUMUŞ EZANI
http://tinyurl.com/o9bqr
 

Anonymous

Katılımcı Üye
25 Kas 2006
849
5
İstanbul Geceleri
MÜRŞİD 4.0




Bütün isLami kaynakLar Tek Bir Bilgisayar Programında.






Bütün islami kaynaklar Tek Bir Bilgisayar Programında
KUR’AN-I KERİM : Kur’an-ı Kerim - Diyanetden onaylı orijinal metin - Türkçe Meal – Ömer Nasuhi Bilmen- Türkçe Meal – Elmalılı Hamdi Yazar - İngilizce – Almanca Meal - Ayet Ayet Türkçe Tefsir – 8 Cilt Ömer Nasuhi Bilmen - Türkçe Tefsir – 8 Cilt Elmalılı Hamdi Yazar - Hatim – Kur’an-ı Kerim’in Tamamı Sesli – Okunan Kelimeyi Takip Edebilme – Okuyan Mehmet Emin Ay
HADİS : Riyazü’s Salihin – Tercime: Abdullah Aydın , 4 Cilt - 500 Hadis – Ömer Nasuhi Bilmen - Kitap ve Sünnet – Asım Köksal
İLMİHAL :İslam İlmihali – Mehmet Dikmen - İslam İlmihali – Ömer Nasuhi Bilmen - Şafi İlmihali – Halil Günenç - Dini Biligiler, Sualli Cevaplı – Ömer Nasuhi Bilmen - Fetvalar – Halil Günenç – 2 Cilt - Namaz Hocası – Abdullah Aydın - İslamda Evlilik ve Aile Hayatı – Abdullah Aydın - Evlilik Hayatı ve Mahremiyeti – Abdullah Aydın - Sorular ve Cevaplar – 10 Cilt
FIKIH : Hukuk-ı İlamiyye ve İslahat-ı Fıkhiyye Kamusu – Ömer Nasuhi Bilmen - İlm-i Tevhid ve Akaid-i İslamiyye – Ömer Nasuhi Bilmen - Günümüz Meselelerine Fetvalar – Halil Gönenç 2 Cilt - Sorular ve Cevaplar – Hasip Asutay 10 Cilt (Oruç, Namaz, Kurban, Hac, Zekat, Öşür, Kadınlara Mahsus Haller, Alım-Satım ve Faiz)
TARİH :peygamberler Tarihi – Asım Köksal – 2 Cilt - Büyük İslam Tarihi – Efendimiz (S.A.V) Hayatı – Asım Köksal – 8 Cilt - Kerbela - Ashab-ı Kiram – Ömer Nasuhi Bilmen - Tefsir Tarihi – Ömer Nasuhi Bilmen - Sure-ı Fetih Tefsiri ve İstanbul’un Tarihçesi – Ömer Nasuhi Bilmen
ÇAY VAKTİ ini Hikayeler – Abdullah Aydın - Rüya Tabirleri – Tercüme Abdullah Aydın - Marifetname – İbrahim Hakkı Hz. - Kimya-i Saadet – İmam Gazeli - Resullah’ın Dilinden Dualar – Abdullah Aydın
ÖĞRENELİM – ELİFBA : Kur’an Öğreniyorum – Sesli, Elifba Cüzü – Hazırlayan : Hasip Asutay Seslendiren : Kadir Temel - Tecvid Öğreniyorum – Sesli Hazırlayan : Hasip Asutay, Seslendiren : Kadir Temel - Dini Bilgiler – Sesli Hazırlayan : Hasip Asutay, Seslendiren : Kadir Temel - Kur’an-ı Kerim’den Aşırlar – Okuyan : Hafız Kadir Temel – Kocatepe Cami Baş İmamı - Cevşen
NAMAZ HOCASI : Abdest Nasıl Alınır ? - Namaz Nasıl Kılınır ? – Kadınlar ve Erkekler için Ayrı Ayrı Anlatım - Vakit Namazlarının Kılınışı – Ayrıntılarıtla Tama Görüntülü ve Sesli Anlatım
EZGİNLER :Kur’an’dan Aşırlar – Okuyan : Hafız Kadir Temel – Kocatepe Cami Baş İmamı - Mevlit – Okuyan : Mehmet Atici – Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Türkiye Birincisi - Türk Tasavvuf Musukisi
NAMAZ VAKİTLERİ :Türkiye’deki İl Merkezleri İçin Namaz Vakitleri - Dünya’daki Şehir Merkezleri İçin Namaz Vakitleri - Yeni Merkezler Ekleyebilme - Vakitlerde Ezan Okuma – (Okuyan : Mehmet Atici)
HATTAT KELİME İŞLEMCİ :Türkçe ve Arapça harfler istenen renk, istenene yazı tipi ve istenene büyüklükte yazılabilir - Paragrafların yönü soldan sağa (Türkçe Paragraf) ya da sola (Arapça Paragraf) olabilir - Türkçe metin içinde Arapça yazılabilir. - Arapça metin içinde Türkçe Yazılabilir - Yazıcıdan çıktısı alınabilir.
ARAMALAR : Tüm metinlerde Türkçe veya Arapça cümle yahut cümleleri aynı anda arayabilme sonuçları istatiski olarak görüntüleyebilme - DÜNYADA İLK KEZ! İlgilendiginiz konuyla alakalı ayetlere, hadislere, ilmihal bilgilerine, fıkıh biligilerine ve digerlerine anında ulaşın.


DownLoad LinkLeri ;

http://www.hemenpaylas.com/download/...art01.rar.html

http://www.hemenpaylas.com/download/...art02.rar.html

http://www.hemenpaylas.com/download/...art03.rar.html

http://www.hemenpaylas.com/download/...art04.rar.html

http://www.hemenpaylas.com/download/...art05.rar.html

http://www.hemenpaylas.com/download/...art06.rar.html

http://www.hemenpaylas.com/download/...art07.rar.html

http://www.hemenpaylas.com/download/...art08.rar.html

http://www.hemenpaylas.com/download/...art09.rar.html
 

Anonymous

Katılımcı Üye
25 Kas 2006
849
5
İstanbul Geceleri
Namaz Vakti 2,6




NamazVakti_s2.6.zip dosyasini indirdikten sonra. Bu Zip-Dosyasını açıp içeriğini yeni bir Klasör(Directory)'e kopyalamanız gerekiyor. En uygun yer C:\Pogramms veya benzeri bir Klasörün içine "NamazVaktiV2.6" adında yeni bir klasör açıp "NamazVakti_2.6.zip" dosyasının içeriğini (NamazVakti.exe ve !BeniOku!.txt) bu klasörün içine kopyalamak. Ancak bundan sonra NamazVakti.exe dosyasına tıklayarak programı açınız. Yani Zip-Dosyasının içindeki iki dosyayı kalıcı bir klasöre kopyaladıktan sonra programı calıştırınız. Zip-Dosyasını artık silebilirisiniz.

Firewall kullananlar programın vakitleri indirirken veya ülke ve şehir ayarlarını yaparken internet ile bağlantı kurabilmesini sağlamalılar!

Program Internetsiz de çalışıyor. Fakat bilgileri alabilmesi için Internet gerekiyor. Bir yıllık namaz vakitleri indirildikten sonra bir yıl boyunca Internet bağlantısız calışıyor. Programı açınca "Ülke ve Şehir Seç" tuşuna tıklayınız. Sonra da "Başla" tuşuna(tabii ki internet ile bağlantınız varsa). Simdi Diyanet'in Internet sayfasından ülkeler listesi yüklenecek. Pencerenin aşagı kısmında "Bir Ülke seçiniz" yazıyorsa, üstdeki kutudan bir ülke seçiniz. Şimdide Internet üzerinden şehirler listesi yükleniyor. Şehir kutusundan da bir şehir seçiniz. Şimdi herşey tamamsa "Tamam" tuşuna tıklayınız.

Bu ayarlamayı sadece bir sefer yapmanız yeterli. Tabii ki şehir değistirmezseniz. Program burada yaptığınız ülke ve şehir seçimini hafızalıyor.

Şimdi gelelim "Namaz Vakitleri"nin yüklenmesine. Ülke ve şehir tamamsa gerisi kolay. "Bir yıllık vakitleri yükle" tuşuna tıklayınız(bunun için de İnternet bağlantınız olması lazım).

Bilgiler yüklendikten sonra program çalışmaya başlar.

Program beş vakit için ayrı ayrı ezan okuyabiliyor. Bunun için bilgisayarinızda ezan dosyasının/dosyalarının bulunması icab ediyor. Fakat ezan dosyaları indirdiğiniz program paketine dahil değiller. Ezan dosyanız yoksa NamazVakti.de sitesinin indirme (download) sayfasındaki bağlantılardan (link) ezan dosyalarını indirebilirsiniz.
Ezan dosyalarınız varsa ve yerlerini de biliyorsanız programda "Ezan Ayarları" tuşuna tıklayınız. Açılan pencerede "Seç" sütunundaki kutulara tıklayarak ezan dosyasının/dosyalarının yerini ayarlayınız. Seçdiğiniz dosyaları "Dinle" ve "Durdur" sütunundaki kutucuklara tıklayarak program tarafından okunup okunmadığını deneyebilirsiniz.

Programın diğer bir özelliği: Şeffaf Pencere. Bu pencere devamlı surette diğer pencerelerin üstünde durur ve bir sonraki vakte kadar olan zamanı geri sayım olarak saat:dakika:saniye olarak gösterir. Bu pencereyi üstüne fare ile tıklayıp istediğiniz bir yere kaydırabilirsiniz. Şeffaflık derecesini ve yazı rengini de ayarlayabilirsiniz.



DownLoad Linki :

http://rapidshare.de/files/15311830/NamazVakti.zip.html
 

Anonymous

Katılımcı Üye
25 Kas 2006
849
5
İstanbul Geceleri
RİSALE-İ NUR Bediüzzaman Said Nursi

zip dosyasının içerisinde bir klasör ve onun içerisinde 3 dosya var Bu dosyalar aynı kılasörde olmazsa program çalışmaz Onun için Klasörü oldugu gibi bilgisayarınıza indirin... dosyaları birbirinden ayırmayın...



DownLoad Linki :

http://rapidshare.de/files/28896094/...i_Nur.rar.html




__________________________________________




Allah'ın Sonsuz Delilleri - Belgesel

Tanıtım:
Milyarlarca yıl önceki evren, bugün algıladığımız evrene ne kadar benziyor? Eğer yerçekimi şimdikinden biraz daha farklı olsaydı Dünyamız nasıl olurdu? Dünyanın en küçük elektrik motorunu barındıran canlı hangisidir? Canlılar nasıl günümüz teknolojisinden daha üstün özelliklere sahip olabiliyorlar? Canlılardaki taklit edilemeyen tasarım özellikleri nasıl ortaya çıkmıştır?

Bu gibi soruların cevaplarını "Allah'ın Sonsuz Delilleri" isimli İnteraktif CD'de bulabilirsiniz. Çarpıcı resimlerle ve ilgi çekici animasyonlarla dolu, kullanımı kolay tasarımlı sayfaları ile konuları rahatlıkla takip edecek, vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

İnteraktif CD'deki tüm konular; 11 flash animasyon, 24 belgesel film, 15 sesli anlatım dosyası, bilginizi ölçebileceğiniz testler, wallpaperlar, kısa bilgiler, oyunlar ve afiş sergisi eşliğinde size sunuluyor.

Not: İnndireceğiniz iso dosyasını nero vb. programlarla cd'ye yazdırabilirsiniz veya WinIso gibi bir programla arşivi açıp, hard diskinize kaydedip, çalıştırabilirsiniz.

İNDİRİN
http://www.inndir.com/inndir.php?id=23030

BOYUT : 603 MB.
 

Anonymous

Katılımcı Üye
25 Kas 2006
849
5
İstanbul Geceleri
SaLaat Time :



Tanıtım:
Salaat Time bulunduğunuz şehre göre Ezan Vaktini, Namaz saatlerini bildiren, bedava ve çok kullanışlı, güzel bir dini programdır.

Programın ayarları oldukça detaylı ve her isteğe cevap verebilecek özellikte olduğundan Ezanı ister Mekke, isterseniz de Medine hafızından okutabilirsiniz.

Programı her vakit namazı için ayrı ayrı okuma tekniğiyle Ezan okunması için ayarlayabilirsiniz.

Ayrıca program içerisinde Fatiha, Lokman, Asr, Felak, Nas, İhlas, Maun gibi namazda da kullanabileceğiniz, bilgilerinizi pekiştirebileceğiniz sûreleri de barındırıyor.

İslam Aleminde Müslümanların değer verdiği Kutsal Mekanlardan çok güzel resimler içermektedir. Program bu resimler üzerine tıklandığında değişen slayt şeklinde ayarlanmıştır.

Program kişisel kullanım için (ticari olmayan) tamamen ücretsizdir.

Programın diğerlerine göre üstün özelliklerinden bazıları :
* Günlük, aylık, hatta yıllık ezan saatlerini görebilirsiniz.
* Hicri ve Miladi takvimleri yan yana görebilir, kolayca çeviri yapabilirsiniz.
* Takvimlerde İslam Dünyasının önemli günlerini işaretlenmiş olarak görebilirsiniz.
* Gün ışığından yararlanma saat farklarını kendi ayarlar. (Bulunduğunuz yeri doğru seçtiğiniz taktirde ezan saatlerinde hiçbir hata olmamaktadır.)
* İçerisindeki Pusula ve Kâbe'yi göstermesi sayesinde Kıble yönünüzü kolayca bulursunuz.
* 5 vakit namazdan istediğinizi seçerek zamanı geldiğinde size sesli ve görüntülü olarak uyarı vermesi.
* Gelecek namaz (ezan) vaktine ne kadar zaman kaldığını gösterme özelliği.
* Değişik seçeneklerde görüntülü uyarıların olması.


DownLoad Linki ;

http://www.inndir.com/inndir.php?id=31070
 

Anonymous

Katılımcı Üye
25 Kas 2006
849
5
İstanbul Geceleri
Ahvâl 1,2




Ahvâl programı :
# Kuran-ı Kerim Meali ( Elmalılı Hamdi Yazır, Muhammed Esed, Diyanet Meallerinden oluşmaktadır.)
# Kırk Hadis
# Dini Bilgiler
# Resimli Namaz Hocası
# Dini Hikayeler
# Resimli Abdest Alımı
# Peygamber Efendimizin Hayatı
# 28 Peygamber’in Hayatı
# Elifba—Dua ve Sureler
# Çocuklar için özel bir bölümden oluşmaktadır.

Uyarı:

1) Ahvâl programı 1024 X 768 ekran çözünürlüğüne göre ayarlanmıştır. Program açılışında otomatik olarak 1024 X 768 ayarlarını yapmaktadır. Eğer bilgisayarınızda 1024 X 768 ekran çözünürlüğü yoksa en yakın çözünürlük ayarını lütfen siz ayarlayınız.



DownLoad Linki ;

http://www.hemenpaylas.com/download/...2_Kur.rar.html




__________________________________________



Dört KutsaL Kitabı İçeren Bir Program!





AçıkLamaLar ;

Tevrat-Zebur-İncil ve Kur’an’ı Kerim’i İçeriyor..

Programın İçinde Arama Seçeneğini Kullanarak İstediğiniz Kelimeye Anında Ulaşabilirsiniz.

Program ile Görüntülediğiniz sayfası kaydetme hatta yazdırma özelliğinide içeriyor.
Program Ayrıca 3 Meal Sistemini Birden İçinde Barındırıyor.

DownLoad Linki ;

http://rapidshare.de/files/3227379/4...setup.exe.html
 

Anonymous

Katılımcı Üye
25 Kas 2006
849
5
İstanbul Geceleri
Yine HazırLanmış oLan bazı dökümanLar ;


kuranı kerim öğreniyorum
dini genel program
esma-hüsna ekran koruyucu
ezan mp3
athan basic (otamatik ezan)
padişahlar tarihi
Muhamed suresi
sureler mp3(114 tane)
dini sözlük
namaz hocası
flash namaz hocası(çocuklar için)
kuran meali
kutup-i sitte
büyük islam ilmihali
kıssadan hisseler
karşık hikayeler
peygamberler tarihi


DownLoad Linki ;

http://www.huzurkapisi.de/html/download.html




İQRA İslam ansiklopedisi v3.0



Mukaddes dinimiz İSLÂM hakkında güzel ve faydalı bir kaynak.


DownLoad Linki ;


http://www2.ikraislam.com/cd/ikraislamv3.rar




____________________________________________


PC niz Besmele ile Acilsin Sela ile Kapansin....


DownLoad Linki ;

http://rahman.fw.nu:8880/down/karisi...hman.fw.nu.rar

Not : KuruLumu oLdukça basit , herhangi bi sorunLa karşıLaştığınız taktirde konuyLa iLgiLi mesaj atabiLirsiniz.

 

Anonymous

Katılımcı Üye
25 Kas 2006
849
5
İstanbul Geceleri

Nur 2.0

Risalei Nur'u okuyup ve ögrenmek için


Asagidaki program ile Risalei Nur külliyatini bilgisayarinizda okuyabilirsiniz, hemde lügatsiz! Osmanlica kelimelerin üzerini tikladiginizda yeni türkceye cevriliyor.


DownLoad Linki :

http://rapidshare.de/files/7014296/NurRis20a.exe.html




________________________




topLam 150 mb Lıkk
bi arsiv

Dosya 1

http://rapidshare.de/files/5177682/Dini1.rar.html

İçindekiLer;

Arapca Yazma programi,
Buhari Hadisleri,
Buyuk islam ilmihali,
Derlenmis butun dini kitapla(hadis,kur'an, fikih)
Hicri miladiye cevirme programi,
Kuran Ogretimi,
Osmanlica-arapca klavye prog.
ingilzce Quran

Dosya 2

http://rapidshare.de/files/5179019/Dini2.rar.html

İçindekiLer;

Cevsen,
Gelistirilmis Lugat,
Risale-i Nur,
baska Risale-i Nur,
Tesbihat,
10 parmak programi


Dosya 3

http://rapidshare.de/files/5178141/D...bihat.rar.html

İçindekiLer ;

Mp3 olarak,
Buyuk tesbihat,
Esmaul Husna,
ve diger tesbihatlar,
M.Emin Ay Yasin suresi
 

Anonymous

Katılımcı Üye
25 Kas 2006
849
5
İstanbul Geceleri
Muallim 1.0 - Kur'ani Kerim Hatim Cd'si



Not : Program formatında hazırLanmıştır .


Cd'nin içeriği hakkında biraz bilgi vereyim öncelikle, Zaman yayıncılığın hazırladığı,içerisinde İsmail Biçer'in hatmi bulunan,Dört ayrı dilde Kur'an meali olan ve aramalar yapabileceğiniz bir program CD si. Cdsiz çalışmıyor malesef,ilk olarak yapmanız gereken 25MB lik bölümleri indirmek ve açmak,çıkan .nrg dosyasını CD ye yazmak veya Virtual Daemon Manager(sanal sürücü luşturarak) proğramıyla CD'ye yazmadan çalıştırabilirsiniz. Artık kullanıma hazır.

DownLoad LinkLeri ;

http://www.4shared.com/file/890007/2..._10part01.html
http://www.4shared.com/file/892856/8..._10part02.html
http://www.4shared.com/file/892930/3..._10part03.html
http://www.4shared.com/file/893001/d..._10part04.html
http://www.4shared.com/file/893660/f..._10part05.html
http://www.4shared.com/file/893726/7..._10part06.html
http://www.4shared.com/file/893894/7..._10part07.html
http://www.4shared.com/file/894007/a..._10part08.html
http://www.4shared.com/file/894184/f..._10part09.html
http://www.4shared.com/file/894459/3..._10part10.html
http://www.4shared.com/file/894575/4..._10part11.html
http://www.4shared.com/file/894858/4..._10part12.html
http://www.4shared.com/file/894931/6..._10part13.html
http://www.4shared.com/file/895026/5..._10part14.html
http://www.4shared.com/file/895159/8..._10part15.html
http://www.4shared.com/file/895247/7..._10part16.html
http://www.4shared.com/file/895269/a..._10part17.html
 

Anonymous

Katılımcı Üye
25 Kas 2006
849
5
İstanbul Geceleri
ÖMER NASUHİ BİLMEN İLMİHALİ

Program Formatında hazırLanmıştır .




DownLoad Linki;

http://rapidshare.de/files/31331692/...en__lmihal.exe


____________________



Şeytanın Hileleri V-1.0.




Program Hakkında ;

Sürüm : 1.0

Boyut : 479 kb

Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)

Dil : Türkçe

İşletim Sistemi : Windows (tümü)

Üretici Firma : waseor

DownLoad Linki :

http://abone.turk.net/ofisbilgi/seytanin_hileleri.zip

Tanıtım:
Bir gün Peygamberimiz Resulullah S.A. cemaati ile oturuyormuş. Kapıya Allah'ın emri ile şeytan gelmiş. Peygamberimize ve cemaatine insanları nasıl kandırdığını, hangi hilelerle yoldan çıkardığını, kimleri sevip kimlerden nefret ettiğini anlatmış.
Ünlü din adamı Muhyiddin-i Arabi'nin "Seceret'ül Kevn" eserinden...
 

Anonymous

Katılımcı Üye
25 Kas 2006
849
5
İstanbul Geceleri
Muvahhid 1.16



Muvahhid 1.16 Programı 6 modülden teşkil edilmiş olup, bu modüller ve alt bölümleri şunlardır:

A- KUR'ÂN-I KERÎM
1- Kur'ân-ı Kerîm ve Meâli
2- Kur'ân Fihristi

B- TEFSİR
1- Tefhimu'l Kur'an 'Kur'an'ın Anlamı ve Tefsiri'

C- KUR'ÂN ELİFBASI
1- Kur'ân Elifbası

D- SİYER-İ NEBÎ & HADİS
1- Kâinatın Efendisi Peygamberimizin Hayatı
2- Riyâz'üs Sâlîhîn

E- İSLÂM FIKHI
1- Büyük İslâm İlmihali
2- Delilleriyle Aile İlmihali
3- Üçbin Seçme Fetva
4- Günlük Hayatımızda Helâller ve Haramlar

F- NAMAZ HOCASI
1- Resimli Namaz Hocası

DownLoad Linki;


http://www.muvahhid.com/download.asp
 

mrdavinci

Yeni üye
12 Ocak 2007
7
0
linklerin çoğuna ulaşamadım,bir sorun mu var ,2 gün önce verilmiş olanlar rapidde file not found diyor
hata bende mi?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.