dirsearch dirp gibi toolar

fasisthazretleri

Yeni üye
30 Ara 2022
8
1
selamlar bu işlerde yeniyim. acaba bu toolları kullanırken test siteleri dısında bir site kullandığımızda afişe olur muyuz? oluyorsak bu durumda ne yapmalıyız. amacım bu işin dark kısmına girmek değil sadece incelemek istiyorum.

şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
 

Balamir97

Kıdemli Üye
29 Ocak 2013
2,627
2
Nowhere
Saldırı yaptığın zaman eğer ilgi websitesi veya sunucunun buna karşı bir önlemi varsa illa ki loglarda yani katırlarda gözükür. ama kimse fuzzing yaptığın için sana legal bir aksiyon olmaz kolay kolay(kıl birisi değilse.)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.