Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki biz başka bir kişinin Tokenine erişim için ne yapmamız lazım ve şuan yasallım durumu nedir biliyor musunuz?aslında token dediğimiz olay oturum anahtarı gibi onu bir kere ifşalandıktan sonra şifreye 2fa gerek kalmadan erişim sağlar gene olarak sizlere indirtilen bir yazılımdan yola çıkarlar plugin,free netro,crack gibi olaylarda yada en çok bilinen ve küçük yaştaki kardeşlerimize yapılan oyun link gönderek bir free nitro kazandınız gibi bir nevi phising yöntemi ile burada bilmediğiniz linklere tıklamayın hele ki discord yönlendirmeli linklere.
Discord hesaplarının tokenları genellikle kullanıcıların bilgisayarına indirip çalıştırdığı .py, .bat veya .exe uzantılı zararlı dosyalar yoluyla ele geçirilir. Bu tür yazılımlar “token grabber” olarak bilinir genel olarak bu tekniklere bakarak sorunuzun cevabına ulaşabilirsiniz.yasalım durumu nedir onu anlayamadım ama yasal mı sorusuna geliyorsanız hayır değilPeki biz başka bir kişinin Tokenine erişim için ne yapmamız lazım ve şuan yasallım durumu nedir biliyor musunuz?
Yasal mı diyecektim kusura bakmayın peki şu token grabber A nerden ulaşabilirim?Discord hesaplarının tokenları genellikle kullanıcıların bilgisayarına indirip çalıştırdığı .py, .bat veya .exe uzantılı zararlı dosyalar yoluyla ele geçirilir. Bu tür yazılımlar “token grabber” olarak bilinir genel olarak bu tekniklere bakarak sorunuzun cevabına ulaşabilirsiniz.yasalım durumu nedir onu anlayamadım ama yasal mı sorusuna geliyorsanız hayır değilneticesinde yetkisiz erişim ve kişisel verilerin ihlaline giriyor ne kadar türkiyede discord erişim engeli olsada bir suç olarak sayılabilir(Emin değilim)
Iste onu arayıp bulcan örnek vermek gerekirse blank grabber var mesela github ona bakabilirsin bide şöyle artık satıyorlar grabberları 100 dolara felan aylıkYasal mı diyecektim kusura bakmayın peki şu token grabber A nerden ulaşabilirim?