Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç geldim kusura bakmayın kendi botum vardı bilgisayarıma bağlı dosyadan girdim CMD ye çalıştırdım biraz açık durdu sonra sunucum patlamış biri girmiş botumla patlatmış botum spam atıyordu kanalları sildi ve rolleride sildiHangi bota ulaştılar detaylı bir bilgi verirseniz daha kolay sonuca ulaşılır.
Botu ben yaptım öyle birşey olamazkiYüzeysel olarak botta bir backdoor olabilir yada geliştirilirken zafiyetli bir kod kullanılmış kasıtlı yerleştirilmiş olabilir yada zamanla kodlarda bir zafiyet bulunmuş olabilir.
Ekstra kod vs. kullandın mı başka kaynaktan?Botu ben yaptım öyle birşey olamazki
Yok hayır botu bile kendi bilgisayarımda yazdım ve üstelik tokeni kimse ilede paylaşmadımEkstra kod vs. kullandın mı başka kaynaktan?
Büyük ihtimal tokenine eriştiler yapan kişilerin dmden kullanıcı adlarını yazarsan bulurum
evet özelden iletebilirsiniz veya discorddan yazın : thenewt00Söyleyim mi adlarını veya ID
Adlarını ve ıdlerini yazın bakalımSöyleyim mi adlarını veya ID
thenewt00 iletebilirsiniz yardımcı olurumOnlara ne yapacaksınız ve Discord adınızı söyleyin sizlere dm den ileteyim.
API Key i başkasına verdiyseniz discord developer portal üzerinden çok rahat patlatırlar. bot izinlerinde yüksek ihtimalle yönetici var ve o sayede patlamış.Discord sunucumuzda boyunuza erişip kendi botumuzla sunucuyu patlattılar boya nasıl eriştiler ve nasıl patlattılar botta hiç bişi yoktu. Birde biz nasıl ulaşırız vb şeyleri açıklar mısınız?
Botun api key kimsyee vermedim kimsedede yok zatenAPI Key i başkasına verdiyseniz discord developer portal üzerinden çok rahat patlatırlar. bot izinlerinde yüksek ihtimalle yönetici var ve o sayede patlamış.