discord nitro hilesi

NEO0

Yeni üye
2 Ara 2021
23
6
Ustalar discord nitro hilesi nasıl yapılır bilen var mı ? yardımcı olanlar için şimdiden tşkrlr saygılarımla... -NEO
 

TriggerCAT

Üye
30 Eyl 2017
89
1
fsociety
Discord nitro hilesi diye bir şey bulamassın bulsan bile rat veya mining virüsü olur muhtemelen. İllegal yöntemler ile elde edip satan çok fazla kişi var fakat dediğim gibi "illegal" ve insanların hakkına giriliyor. Bunun yerine 14 lira verip alabilirsin?
 

BeoWulf007

Kıdemli Üye
19 Haz 2013
2,764
509
24
Praise The Fool
Eskiden çalışan bazı FakeCC yöntemleri vardı artık hiçbiri çalışmıyor. Checker ile random gift code üreterek deneme yanılma bir nevi BruteForce yöntemi önerenler vardı, pratikte mantıklı gözükse de ben şansın çok düşük olduğunu düşünüyor ve inanmıyordum ama sırf denedim diyebilmek için ben yaklaşık 50k küsür denedim 1 tane kod çıkmadı. Kısaca şuan için böyle ücretsiz bir nitro yöntemi bulunmuyor.

Ancak ille de nitro istiyorsan sana yöntem sunabilirim: Şuan Steelseries uygulamasına kayıt olup giriş yaparsan sana ücretsiz 3 aylık nitro kodu veriyor.
Not! : Bu kod sadece yeni hesaplarda çalışır, gerekirse yeni hesap açıp kullanın.
Not2 : Ayrıca bu şekilde nitro alırsanız, nitronun aktife edildiği hesaba 2 aylık PC XBOX aboneliği geliyor!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.