Merhaba Arkadaşlar :
Bugün Sizlere BlackSpammer isimli Discord Spam Programını Tanıtıcağım ... Daha Güzel Ve Karizmatik Bir Şekile Saldık Programı ...
Çalışma Mantığı :
Klasörümüzü Açıyoruz ...
Tokens.txt Klasörüne Tokenlerimizi Atıyoruz ...
Sonrasında Programa Giriş Yapıyoruz ...
Sol Köşedeki Discord Spammer Butonuna Tıklıyoruz ..
Deneme Amaçlı Bir Sunucu Açıyorum ve Davet Linkinin / Sonraski Kısımlarını Kopyalıyorum ... örn.(Discord.gg/RaNDoM) Gibi Burada RaNDoM Kopyalıyoruz ve İnvite Link Kısımına Yapıştırıyoruz ..
Sonra Üstteki Token Checker Butonuna Tıklıyoruz ...
Çalışan Tokenleri Belirliyor ...
Sonrasında Join Server Butonuna Basıyoruz
Bakalım Botlar Sunucuya Girmişmi ....
Şimdi Chate Mesaj Spamlatalım ...
Client İD Kısımına Hedef Odanın İD si , Message Reply Kısımına Gönderilecek Mesajı Giriyoruz ...
Karşımıza Çıkan Uyarıyı Tamam Diyoruz ...
Program Çalışıyor ....
Bugün Sizlere BlackSpammer isimli Discord Spam Programını Tanıtıcağım ... Daha Güzel Ve Karizmatik Bir Şekile Saldık Programı ...
Çalışma Mantığı :
Klasörümüzü Açıyoruz ...
Tokens.txt Klasörüne Tokenlerimizi Atıyoruz ...
Sonrasında Programa Giriş Yapıyoruz ...
Sol Köşedeki Discord Spammer Butonuna Tıklıyoruz ..
Deneme Amaçlı Bir Sunucu Açıyorum ve Davet Linkinin / Sonraski Kısımlarını Kopyalıyorum ... örn.(Discord.gg/RaNDoM) Gibi Burada RaNDoM Kopyalıyoruz ve İnvite Link Kısımına Yapıştırıyoruz ..
Sonra Üstteki Token Checker Butonuna Tıklıyoruz ...
Çalışan Tokenleri Belirliyor ...
Sonrasında Join Server Butonuna Basıyoruz
Bakalım Botlar Sunucuya Girmişmi ....
Şimdi Chate Mesaj Spamlatalım ...
Client İD Kısımına Hedef Odanın İD si , Message Reply Kısımına Gönderilecek Mesajı Giriyoruz ...
Karşımıza Çıkan Uyarıyı Tamam Diyoruz ...
Program Çalışıyor ....
Progam Daha Deneme Aşamasındadır , Bu Yüzden Programın İndirme Linkini Vermiyorum Şimdilik Diğer Konum Olan " SX SPAMMER " ile İdare Edin Daha Token Generatorde Ekleyeceğiz ... ( Önerilerinizi Bekliyorum ... )
Son düzenleme: