Discordda nuke saldırısı nasıl yapılır

cyber sherif

Katılımcı Üye
18 Mar 2023
278
72
bildiğim kadarıyla ya bir modoretörün hesabını çalıp yapıyorlar yada kendileri modoretör oluyorlar yada içeriye adam sokuyorlar yani yetki olmadan patlatmak imkansız
 

celd

Yeni üye
15 Şub 2023
31
4
Discord developer portaldan bot oluşturulurken bot tokeni de geliyor bot ile, eğer token sızdırılırsa nukelanabiliyor (tabi botta yeterince yetki varsa).

Bununla ilgili bir botum var istiyorsan discorddan gösterebilirim sana
Anladım, nuke programlarında bot tokeni giriyoruz ve eğer botun tokeni çalınırsa, yetki almasak bile o bot üzerinden saldırı gerçekleştirilebilir.
 

pacpac1

Yeni üye
13 Ağu 2023
38
4
Anladım, nuke programlarında bot tokeni giriyoruz ve eğer botun tokeni çalınırsa, yetki almasak bile o bot üzerinden saldırı gerçekleştirilebilir.
Botun tokeni çalınırsa derken ne dediğinizi anlamadım ama doğru, eğer bot tokenini alırsanız ve o botun sunucuda yetkisi varsa saldırı gerçekleşir.Ayrıca eğer webhook sızdırılırsa @everyone spamleyebilirler o yüzden onu da sızdırmamaya dikkat edin
 

Leroxu

Yeni üye
14 Tem 2023
19
2
tam olarak nasıl yaptın
Developer Portaldan kendi botumu kurdum sonra patlattığım sunucuda birisi bana yetki verdi botu sunucuya ekleyip glitchten bulduğum altyapıya girip ordan sunucuyu kuran kişinin ıdsini yazdım alta da botun tokeni böylece bot hazır altyapı sayesinde hazır oldu. +yardım diyerek direk kanalları sildi yerine sesli kanallar kurdu tabi farklı komutları var istersen sunucudan atıyor vs. (yapmanı önermem ben pişman oldum :D)
Ben pek birşey olacağını sanmıyorum açıkçası neticede her sunucuda ortalama 15 üyesi vardı ve sunucuların belli bir amacı yoktu ne sohbet dönüyordu ne birşey hatta daha sohbetler başlamamıştı bile öyle söyleyim.
 

pacpac1

Yeni üye
13 Ağu 2023
38
4
Peki bu sunucu patlatan kişilere dava açılıyor mu? Ben 4 tane patlattım glitch altyapısıyla ama 4ünde toplasan anca 60 70 üye vardı, ilk patlatmamdı o yüzden vpn falan yok. Adam beni tehdit etti işte dava açacağım 18k, anne baba diye sövdü. Sence birşey olur mu?
Bence bişey olmaz, binlerce üyesi olan sunucuların patlatıldığını gördüm patlatanlara bişey olmadı ayrıca sunucu patlatana cezai işlem yapılsa şuanda kimse yapmaz olurdu
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.