Diskimde yer kendi kendine azalıyor yardım

MrAway

Üye
23 Nis 2015
54
0
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yerel disk c kendi kendine doluyor bakın kendi kendine yerel disk c sistem korumasını devre dısı bıraktım +2 gb yer açıldı ama o 2 gb yer yine gitti çünkü yavaş yavaş kendi kendine doluyor. Eminim birçoğunuz virüs diyeceksiniz şuan bilgisayarımda eset nod 32 yüklü ve daha 15 dk olmadan önce formattan aldım bilgisayarı önceden windows7 ydi şimdi 8 yaptım bu sorunla karsılastım hiçbi 8 kullanıcısı bu sorunla karşılaşmamış yinede tarama yapıyım dedim 0 virüs algıladı ne yapmam lazım arka planda da açık hiçbi uygulama yok zaten pcye bakın

94VQoZ.png


Lütfen yardımcı olun......
 

Mettleshade

Katılımcı Üye
24 Nis 2015
628
0
TürkHackTeam
Güncelleme açıuksa indirdigi programları cye kurar veya oyun felan kuruyosan o dolduruyor bu arada masa üstüne attıgın dosyalar cye gittidi için dolma ihtimali var gördügüme göre metin2 oynuyosun indirdigin packları masa üstüne atarsın oda cyi doldurur.
 

MrAway

Üye
23 Nis 2015
54
0
disk temizlemede yaptım metin2 de oynamıyorum öyle facebookta dolaşırken gördüm hiçbirşeyde yüklemiyorum güncellemiyorum kendi kendine dolmaya devam ediyor ve +güncel! :(
 

Mettleshade

Katılımcı Üye
24 Nis 2015
628
0
TürkHackTeam
arkadaşların dedigi gibi c sürücüsüne sag tıkla disk temizleme de o gerksiz dosyaları siler çok boşluk açılır bir sistem saglamlıgı içi advanced system care kullan çok faydasını görceksin.. :)
 

cor-vo

Yaşayan Forum Efsanesi
23 Tem 2013
7,984
1
122
Disk birleştirici kullanarak birleştir, bir antivirüs ile tarat, belki sürekli dosya kopyalayıp alanı azaltan bir virüs olabilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.