Diyarbakır çatışma / Diyarbakır'da 13 şehit!

Justice4ewer

Adanmış Üye
9 Ara 2010
6,346
0
Ankara
Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsalında teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 13 askerin şehit olduğu, 2'si ağır 7 askerin de yaralandığı bildirildi.
Silvan, Kulp ve Hazro üçgeninde bulunan Bayrambaşı köyünde arazi arama taraması yapan güvenlik güçleri, bir grup teröristle karşılaştı. Sıcak takibin ardından çıkan çatışmada sabah saatlerinde 1 asker şehit oldu, 1'i de yaralandı. Akşam saatlerinde ise çatışmalar artarken 13 askerin şehit olduğu, 7 askerin de yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

TSK ŞU AÇIKLAMAYI YAPTI:

Diyarbakır ili Silvan ilçesi kırsal kesiminde operasyon için arazide bulunan bir birliğimiz, bugün saat 14.45 sularında ormanlık bir alanda, bir grup terör örgütü mensubu ile karşılaşmış ve yakın mesafeden sıcak temasa girilmiştir. Çatışmada ve ormanlık alanda teröristlerce atılan el bombalarının etkisiyle çıkan yangından dolayı 13 askeri personelimiz şehit olmuştur. Ayrıca, ikisi ağır olmak üzere 7 askeri personelimiz yaralanmıştır. Yaralı personel Diyarbakır Asker Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Yapılan ilk tespitlere göre, çıkan çatışmada 7 teröristin etkisiz hale getirildiği anlaşılmıştır. Şehit ve yaralılarla ilgili detaylı açıklama kimlik tespiti ve ailelerine haber verildikten sonra ayrıca yapılacaktır.

13 ASKER ŞEHİT

Silvan kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 13 asker şehit oldu, 7 asker ise yaralandı. Diyarbakır'ın Silvan kırsalında arama-tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçlerine terör örgütü PKK'nın pusu kurmasıyla çatışma yaşandı.

Çatışmada 13 asker şehit olurken, 2'si ağır 6 asker yaralandı.

Öğle saatlerinde başlayan çatışmaların yer yer devam ettiği bildiriliyor. Bölgede son dönemde meydana gelen en büyük çatışmalardan biri yaşanıyor. Bölgeye takviye ekipler sevk edildi. PKK'nın tek taraflı eylemsizlik süreci başlatmasından sonra yapılan en büyük saldırı meydana geldi.

ANKARA'DA TERÖR ZİRVESİ

Şehit haberinin gelmesiyle Ankara'da hareketli saatler yaşanıyor. İstanbul programını iptal eden Başbakan Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Koşaner ve Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan Başbakanlık'ta bir toplantı gerçekleştiriyor.

BAŞBAKAN PROGRAMLARINI İPTAL ETTİ

Gelişmeler üzerine Başbakan Erdoğan, İstanbul programını iptal etti. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Koşaner ve Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan Başbakanlık'a geldi.

Terör örgütünden kaçan 3'ü kadın 14 terörist teslim oldu

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, terör örgütünden kaçan 3 bayanında bulunduğu 14 terörist, Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim oldu.

Teslim olan Mardin Nusaybin 1991 doğumlu S.A., Hakkari Yüksekova doğumlu 1988 D.D., Ağrı Doğubeyazıt 1986 doğumlu ****., Muş Malazgirt 1984 doğumlu Y.Y., Ağrı Tutak 1990 doğumlu F.P., Van Gürpınar 1988 doğumlu H.K., Kahramanmaraş Elbistan 1981 doğumlu İ.T., Muş Korkut 1988 doğumlu M.E., Batman Merkez 1978 doğumlu M.İ., Hakkari Yüksekova 1989 doğumlu A.Ö., Hakkari Yüksekova 1993 doğumlu S.Ç., ile birlikte Hakkari Yüksekova 1996 doğumlu S.K., Hakkari Merkez 1991 doğumlu Ç.K. ve Hakkari Merkez 1993 doğumlu Z.Y. adlı kadın teröristler, sorgulanmak üzere Silopi İlçe Jandarma Komutanlığı'na ***ürüldü. Teröristlerin, buradaki sorguların ardından Silopi Adliyesi'ne çıkartılacağı bildirildi.


bayrak_turk.jpg
 

areaareaarea

Yeni üye
28 Haz 2010
36
0
Teröre Lanet olsun diyecem klasik olacak ne diyim ya hükümet ne yapıyor yetkililer ne yapıyor!
Oyy oyy :(
 

WantedTheBoy

Adanmış Üye
25 Tem 2009
7,298
2
29
*
Kürdistan diye böğürenlere !
- Kimliğinizde T.C yazıyor mu ?
Evet.
-Türkçe konuşuyor musunuz ?
Evet.
......- Her başınızı yukarı kaldırdığınızda şanlı Türk Bayrağını görüyor musunuz ?
Evet.
- Aponuz imralıda köpek gibi yalvarıyor mu ?
Evet.
O halde nerde lan bu kürdistan dediğiniz mağara ?
 

hakan2727

Yeni üye
27 Tem 2010
24
0
ALLAH BELALARINI VERSİN. 13 KARDEŞİMİZ ŞEHİT OLDU KANI BEŞ PARA ETMEZLER TARAFINDAN.
MEKANLARI CENNET OLSUN.
Bu cümleler yetmiyor...
 

46huso

Yeni üye
28 Eyl 2010
49
0
Bizden 1 Gider Sizden 5 Bizimkine 'ŞEHİT' Derler Sizinkine Leş
Ezan Dinmez, Bayrak İnmez, Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez...Kanınızda boğulcaksınız o.ç...Yetmez oğlum yetmez...1 MEHMETCIK GIDER 1 MILYON MEHMETCIK GELIR...Elbet ıntıkam zamanı gelır...
 

rapche89

Uzman üye
15 Tem 2009
1,220
0
Şu İtleri Bitiremedik Ya Daha Ne Diyeyim Daha Kaç Ananın Göz Yası Akacak Daha Kaç Yüregi Ates Yakacak??

Şehitlerimize ALLAH'tan Rahmet Ailelerine İse Sabır Diliyorum!!
 

Justice4ewer

Adanmış Üye
9 Ara 2010
6,346
0
Ankara
2 Vatan Evladı Daha Şaadet Şerbetini Yudumluyor . Geride Kalan Ailesine Baş Sağlı Diliyor Bu Hain Saldırıyı Tekrar Kınıyor Ve Hepsini ALLAH (C.C) Havale Ediyoruz.
 
Son düzenleme:

hsyn2144

Yeni üye
30 Ağu 2010
39
0
ya harp cıksın bizde gelelım kardeslerımızın yolunda hada yeter artık dur deyın su lanet oyuna..

bizim millet sabreder. susar... çileden cıktımı yedi cihan önünden kacar. ille de çileden mi cıkalım sevapsız yere kan dökülmesin diye..

kardeslerımın yolunda gıdecegım..
mekanları cennet olsun huzur içinde uyusular..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.