Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar benim sorunum bu bazen arama motorları(mozilla ve explorer) bu hatayı veriyor sayfa görüntülenemiyor uyarısı çıkıyor ve sayfanın altında dns hatası internet explorer diye bi uyarı çıkıyor...
evet bazen bunu yapınca düzeliyor benim merak ettiğim bu sistem hatası mı yoksa netten kaynaklanan bi sorun mu onu merak ediyorum. bu arda cevap evrdiğin için tşk.
genelde ip hatası ağ bağlantılarındaki tcp/ip bölümünde rastlanır.
sanıyorum ki sizin ip iniz otomatik yerine kendi girdiğiniz bir ip seçilmiş.
eğer böyle ise ip bölümünü otomatik seçin ve bağlantıyı kesip yeniden bağlan deyin bakalım düzelecek mi?
böyle değilse alev arkadaşımızın dediği de doğrudur.
arkadaşlar sorun yeniden başladı ben yalnız_genç'in dediğini yapıp google de arattırdım programı ama tam o adda bi program bulmadı bende xp.uzmanı var onu indirdim sizce bu sorunumu halleder mi?
formatıda attıktan sonra yapacağın bi şey kalmamış.senin sorunun pc de değil.
adsl hattında yada modeminde sorun var.
bir arkadaşından modemini al ve pc ne tanımla kur bakalım aynı sorun devam edecekmi.sende kendi modemini arkadaşına ver oda seninkini denesin.
eğer sorun sende yaşanmaz arkadaşında yaşanıras sorun modemdedir.yok sorun arkadaşında yaşanmadı sende devam ederse telekoma başvuracaksın ve bu yaptığın yöntemleri hepsini anlatacaksın.
peki by ogas modemde sorun olsa dns hatası verdiği zaman limewere ares gibi programlar indirme işlemini yapıyor ayrıca msn de çalışıyor. Bu şekildeyken yinede modemden kaynaklanabilir mi?