Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Piyasaya yeni çıkmış bir e-ticaret bir şeyler alanlar olmuş. Şikayetvarda mac almış yanlış gönderilmiş vs. bu tür durumlar normal ama dolandırıcı olduklarını sanmıyorum
sanalportavm.com
![]()
Casper Excalibur G870 Intel Core i5 13420H 16GB 1TB SSD RTX4060 Freedos 15.6" Taşınabilir Bilgisayar G870.1342-BFB0X-B - SanalPortAVM
Casper Excalibur G870 Intel Core i5 13420H 16GB 1TB SSD RTX4060 Freedos 15.6" Taşınabilir Bilgisayar G870.1342-BFB0X-Bsanalportavm.com
Bu laptopu satın almıştım dün ödemeyi havale yoluyla yaptım fakat gönderirken E-ticaret seçeneğini değil de bireyseli seçmişim o yüzden ürünü kargolayamıyorlar, para iadesi yapacaklar 5 ila 10 içerisinde iade yapılacak dediler içime bir kurt düşü gene de o yüzden buraya yazma gereği duydum teşekkür ederim cevap için.
-İyi Forumlar-
Arkadaşlar 18.999 tl dolandırıldım. Kesinlikle güvenmeyin ben yaptım siz yapmayın.
zaten piyasada o urun o fiyata yok min en dusuk bulursan 35 felanArkadaşlar 18.999 tl dolandırıldım. Kesinlikle güvenmeyin ben yaptım siz yapmayın.
-İyi Forumlar-
Maalesef anlık dalgınlık ile oldu.zaten piyasada o urun o fiyata yok min en dusuk bulursan 35 felan
Allah yardimcin olsunMaalesef anlık dalgınlık ile oldu.
-İyi Forumlar-
Güncelleme yapıyorum;
Dolandırıcı değil bence.