Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde biz bir yeri aradığımızda doğrulama yapmak için istiyorlar onda da tamamını istemiyorlar. KVKK'dan dolayı. Dikkat ettiyseniz "Annenizin kızlık soyadının son 3 hanesini söyleyin" tarzında. Bu gibi durumlarda paronayaklaşmak aslında daha iyi oluyor kendinizi korumak açısından. Eğer karşı tarafa inanmadığınızı ve sorguladığınızı hissettirirseniz genelde kapatıyorlar telefonu yüzünüze. Ha dolandırıcı mıdır sizi arayanlar inanın bilemiyorum. Sadece ben tecrubelerimi aktardım.arkadaşlar bizi bu gün arayım sosyal yardımdan olduklarını söylediler ve annemin TC'sini ve doğum tarihini aldılar arayan numaraydı bana yeni haber verdiler sizce dolandırıcı olabilirlermi yoksa sosyal yardımdanmılar
Arayan Numarayi arastirdinizmi sosyal yardimlasmalarin numaralari sabittir googleden bakabilirsiniz siz nereye bagliysanizarkadaşlar bizi bu gün arayım sosyal yardımdan olduklarını söylediler ve annemin TC'sini ve doğum tarihini aldılar arayan numaraydı bana yeni haber verdiler sizce dolandırıcı olabilirlermi yoksa sosyal yardımdanmılar