Dolandırıcılık Yapıyor Bu PvP Server Sitesi Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TürkoHacker

Yeni üye
17 May 2010
9
0
Arkadaşlarım ve Abilerim Ben 2 Gün Önce Bir Metin2 PvPde Oynamaya Başladım ve PvPde 77 LvL Oldum.Sw Bakıma Girdi.Ertesigün Baktım 70 LvLe Düşmüşüm.Geri Kasıldım 80 LvL Oldum ve Tekrar Bakıma Girdi.Yine Ertesi gün (yani Bu gün) Baktım Çarım Gitmiş.

Yönetici (kurucu) Diyorki Hesabınız Kapatıldı Açılması İçin 20 TL Ödemeniz Gerekiyor Dedi.

Biliyorum Benim Gibi 10-20 Kişiye Daha Böyle Şuçsuz Yere Para İstiyorlar.

Ben Hiç Bir Şey Yapmadığım Halde 20 TL İstiyorlar.

Benim Hesabım Gitsim Önemli Değil Fakat Bu Oyuna Kendini Kaptırıp Açılması İçin Herşeyi Göze Alanlar var Onları Dolandırmasınlar İstiyorum.

Serverin Sitesini Hacklerseniz ve Uyarıcı Bir Yazı Yazarsanız.Sevinirim.Arkadaşlar.

Sitesi:www.cozmt2.com


Not:Yöneticim Yanlış Bişey Yaptıysam Özür Dilerim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.