Bana yardımcı olabilecek arkadaşlarımız varsa o kadar mutlu olurum ki. Beni dolandirmalari önemli değil ama benden devamlı isteyecek olmaları korkutuyor. Ellerinde bilgilerim var. Bunları nasıl sildirebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk olarak şunu bilmeniz gerekiyor ki asıl suç sizde. Yanlış anlamayın beni ufak bir güven birine ve zevk için uygunsuz görsellerinizi atmanız hiç doğru bir davranış değil zaten.İfşa var ve aileme instagramdan arkadaşların listesini aldı ve onlara atmakla tehdit ettiler beni hesabımı dondurdum tekrar açsam bişey olur mu
Keşke dediğiniz gibi gelişse olaylar. Bundan önce telefon dolandirilmasi yaşadım. İbana para attım. Dolandirildiktan sonra emniyete gittim ama savcılık belirli bir süre içinde ancak hareket edilir dediler. Peki o zaman zarfında adam 100 kere hesap değiştirir, IBAN değiştirir. Yani maalesef etkili olmuyor.İlk olarak şunu bilmeniz gerekiyor ki asıl suç sizde. Yanlış anlamayın beni ufak bir güven birine ve zevk için uygunsuz görsellerinizi atmanız hiç doğru bir davranış değil zaten.
Çözüm olarak her zaman mantıklı ilerle. Tamam kardeşim paranı atayım de. İbanı al ve doğru polise git (Tabi kanıtları vs. de hazırla) sonra bunu emniyete bildir. Zaten o adamın tepesine çökerler. Bu gibi durumlarda panik yaparsanız hata yaparsınız.
Ne kadar dolandırıldığınıza bağlı bu. İsterse bir milyon kere hesap değiştirsin. Bildiğiniz gibi işlem geçmişi dediğimiz bir durum mevcut. Herşey ortada. Eğer küçük bir bütçe dolandırıldıysanız hiç peşine düşmeye değmez kendinize bir ders olarak görüp hayatınıza devam edersiniz.Keşke dediğiniz gibi gelişse olaylar. Bundan önce telefon dolandirilmasi yaşadım. İbana para attım. Dolandirildiktan sonra emniyete gittim ama savcılık belirli bir süre içinde ancak hareket edilir dediler. Peki o zaman zarfında adam 100 kere hesap değiştirir, IBAN değiştirir. Yani maalesef etkili olmuyor.
İşte bu yüzden hayatta her zaman duygular yerine mantığı seçen insanlar kazanacak teşekkürler hocam çok yardımcı olmuşsunuz bende bu konuları yeni araştırmaya başlayan biri olarak şimdiden ne yapmam gerektiğini öğrenmiş oldum.İlk olarak şunu bilmeniz gerekiyor ki asıl suç sizde. Yanlış anlamayın beni ufak bir güven birine ve zevk için uygunsuz görsellerinizi atmanız hiç doğru bir davranış değil zaten.
Çözüm olarak her zaman mantıklı ilerle. Tamam kardeşim paranı atayım de. İbanı al ve doğru polise git (Tabi kanıtları vs. de hazırla) sonra bunu emniyete bildir. Zaten o adamın tepesine çökerler. Bu gibi durumlarda panik yaparsanız hata yaparsınız.
Rica ederim dostum. Her zaman 2 adım öncesini düşünmeniz sizin faydanıza olur. Hep öyle yaptım şuana kadar hep faydasını gördümİşte bu yüzden hayatta her zaman duygular yerine mantığı seçen insanlar kazanacak teşekkürler hocam çok yardımcı olmuşsunuz bende bu konuları yeni araştırmaya başlayan biri olarak şimdiden ne yapmam gerektiğini öğrenmiş oldum.
Haklısınız bu arada ben bir konu açtım yani yardımcı olan kişi sayısı az bir sorum olmuştu konudaki son sorum yanıtlayan henüz olmadı yüksek rütbeli bilgili birisiniz sanırım eğer bilginiz olan bir konuysa açtığım konuda moderatör yardımcısına sorduğum soru vardı bakıp yanıtlama şansınız var mıdır buraya biraz ilgisiz kaçtı biliyorum ama benim için en az bu arkadaşın dolandırılma olayı kadar mühim bir mevzu. https://www.turkhackteam.org/konula...rselden-bir-sey-olur-mu.2046494/#post-9849688 konu bu şimdiden teşekkürler.Rica ederim dostum. Her zaman 2 adım öncesini düşünmeniz sizin faydanıza olur. Hep öyle yaptım şuana kadar hep faydasını gördüm![]()
Hocam düşük bütçe tamam ama nerden bilebilirim ilerleyen zamanda tekrar etmeyeceğini. Asıl korkum buNe kadar dolandırıldığınıza bağlı bu. İsterse bir milyon kere hesap değiştirsin. Bildiğiniz gibi işlem geçmişi dediğimiz bir durum mevcut. Herşey ortada. Eğer küçük bir bütçe dolandırıldıysanız hiç peşine düşmeye değmez kendinize bir ders olarak görüp hayatınıza devam edersiniz.
Ellerinde bilgilerim var derken bu bilgiler nedir? Kişisel mi? yoksa bilmediğimiz özel olan bilgileriniz mi? Size şantaj yapılacak bir bilgi mi.Bana yardımcı olabilecek arkadaşlarımız varsa o kadar mutlu olurum ki. Beni dolandirmalari önemli değil ama benden devamlı isteyecek olmaları korkutuyor. Ellerinde bilgilerim var. Bunları nasıl sildirebilirim
Dostum. Dediğim gibi en doğru karar devletimize güvenmendir.Hocam düşük bütçe tamam ama nerden bilebilirim ilerleyen zamanda tekrar etmeyeceğini. Asıl korkum bu
Bana yardımcı olabilecek arkadaşlarımız varsa o kadar mutlu olurum ki. Beni dolandirmalari önemli değil ama benden devamlı isteyecek olmaları korkutuyor. Ellerinde bilgilerim var. Bunları nasıl sildirebilirim