Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar youtube hesabımı sattım, sattığım kişi facebook hesabımı çaldı telefon numarasını değiştirmemiş bende ordan geri aldım, bir suç olur mu? Olursa geri atıcamda o yüzden soruyorum.
Normalde hukuki olarak suç ama adamda bir suç işlediği için işlenen suçu belgele elinde kalsın karşılıklı olacağı için o şikayet etmezse sende etmezsin
@keyloggertc hocamında dediği gibi gmaili ona sattığın için her şey onun oluyor. Fakat sen gene de kafanı takma o senden sadece youtube kanalını almak için bir ücret ödemiş ve taşkınlık edip senin facebook hesabını da ele geçirmiş. Bundan dolayı bir sıkıntı yok.
Konu içeriği incelemiş olup sorunun çözüldüğüne kaanat getirilmiş ve daha fazla post kasılmasını önlemek,sorunu yaşayan diğer üyelerimizin arama yaptıklarında daha kolay bulması için konu kilitlenip "çözüldü" ibaresi eklenmiştir.
Eğer konu sahibinin sorunu devam ediyorsa özel mesaj ile belirtebilir konunun açılmasını rica edebilir.