MERHABA ARKADAŞLAR DOLANDIRILDIM LÜTFEN YARDIM EDİN YADA POLİSE Mİ SÖYLİYEYİM?:kızgın
Moderatör tarafında düzenlendi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Za alıcaktım adamın hesabına 30 TL yatırdım adam kod verdi ama kod yanlış adamla instagram üzerinden konuştuk adamın instagram hesabı : uygunzulaltinisatis adam 6k güvendim ve dolandırıldımDostum öncelikle olayı anlatsan nasıl yaşandı ? ayrıca polise gideceksin fakat elinde delil niteliğini taşıyan belge telefonda konuşma vs varmı eğer yoksa polise gitsen bile o kişi inkar edecektir ve kurtulur maalesef bunu belirtmek zorundayım biliyorum belki üzücü olay ama gerçekler acı dostum bu hayatta şimdiden geçmiş olsun.
ĸaraтay creaтιve;8884367' Alıntı:Dolandırılman hususunda çözüm mercii değiliz fakat bu tür turumlarda adli vakaları geciktirmeden bir an önce kolluk kuvvetlerine bildirmeniz gerekiyor. Sorunun çözümü için yol haritasını sadece yetkililer belirleyebilir.
Za alıcaktım adamın hesabına 30 TL yatırdım adam kod verdi ama kod yanlış adamla instagram üzerinden konuştuk adamın instagram hesabı : uygunzulaltinisatis adam 6k güvendim ve dolandırıldım![]()