gerçekten çpk gülünç bir durum,ama arkadaşın başına ilk defa geldiği için inanıp inanmamakta tereddüt ediyor,neymiş çeviri ile yolluyormuş da kelimeler bozukmuş da HA HA HA ,2007 yılında bana Nijerya'dan;amcanız vefaat etti 5 milyon $ para hesabınıza yollayacağız,2009 yılında Afganistanda Amerikalı bir general milyonlarca doları Türkiye üzerinden güvenilir birisi ile geçirmek istiyordu,2011 de kocası Irak'ta Amerikalı asker olan bir kadın parasını hesabıma yollayacaktı belki o tarihden sonra 10 15 defa daha mail aldım ama sonrakilere hiç cevap vermedim, TEZGAH ŞU;
senden avukatlık yada resmi masraflar için güya verdikleri Hukuk bürosu adresi yada mahkeme adresi ile birlikte verdiklerri Banka hesap no ya 100$ yada 200 $ yollamanı istiyorlar eger para yollarsanız, ileride işlerin hemen hemen bittiğini ancak bazı işlemler için biraz daha para istiyorlar. BAŞKA SİSTEM; Aracı yabancı arkadaşlarının "genelde Zenci oluyor" İstanbul'da Oldugunu hatta kaldığı oteli bile söyleyebiliyorlar tabi kaldığı otelde laleli de yada çok vasat yerlerdeki pansiyonlar,onun size para vereceğini ancak ona ilk önce Milyonlarca doları alıp size verebilmesi için bir yerlere harcama yapacağı için bir miktar para vermenizi istiyorlar,kısaca sizden para tırtıklıyorlar,bu işi web üzerinden değil ortak arkadaş vasıtası ile yapanlarda Var ancak orda dolandırıcılık değil KARA PARA AKLAMA düzeneği var,UZAK DUR DERİM ANCAK YOK SEN YİNEDE İNANIYORSAN hiç durma irtibata geç ver paracıklarını,Dimyata Pirince giderken elindeki bulgur dan ol