Domain+Host aldım site kurmayı bilmiyorum.

Panda Winson

Katılımcı Üye
31 Ara 2018
484
0
Berlin
Arkadaşlar freenomdan domain aldım webhosttan host aldım şimdi siteyi nasıl kurcam bilmiyorum bilen arkadaş varsa öm gelebilir mi rica ediyorum lütfen ? teamviewer vereyim yapsın hocam acil.
 

Thurisaz

Yeni üye
21 May 2019
8
0
fakedomain sağlayan hostinglerin dns adresleri erişime engellendi bu yüzden site paneline ulaşıpta siteye girdiğinde bağlantı hatası alabilirsin vpn ile siteye girmeyi dene.Ayrıca bu hosting şirketlerine kayıt yaparken kendi açtığın bir mail adresini verdiysen veya kullandığın ip adresinden üye olup giriş yapmışsan tek bir şikayette enselenirsin.
 

ibanez75612

Katılımcı Üye
21 Nis 2012
506
1
IIS
Merhaba ,

sanırım domain ve hostingi bağlamışsınız ama ne kuracağınızı bilmiyorsunuz muhtemelenen hosting Php bu konuda blog sitesi açacaksanız Wordpress'i kullanabilirsiniz. Onun dışında html ögrenip kendinizde bir tasarım çıkartabilirsiniz.

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=72pAGpqwNc8"]https://www.youtube.com/watch?v=72pAGpqwNc8[/ame]

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=-qKsEaQVeGA"]https://www.youtube.com/watch?v=-qKsEaQVeGA[/ame]
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.