Domain Uzantısını net olarak kısayoldan girme

CaptainSalvador

Adanmış Üye
17 Eki 2014
6,073
15
Teşkilat
İnternet Explorer adres çubuğunda net, org ve diğer uzantılı sitelere klavyeden kısayol oluşturarak girmeyi bu dersimizde göreceğiz.

1- Masaüstündeyken Internet Explorer'a sağ tıklayınız.

1_395.jpg

2- Genel sekmesini seçin;

2_338.jpg


3- Genel sekmesinde iken Görünüm kısmındaki Diller butonuna tıklayınız.

3_283.jpg


4- Diller'e tıklandığında karşımıza Dil tercihi kutusu çıkacaktır. En alt tarafta kutu içinde okla gösterdiğim yere .net,.org uzantılı site ek adreslerini yazarak klavyeden sadece Ctrl + Shift + Enter demeniz yeterli olacaktır.

Not: .com.tr ve benzeri siteler için maalesef kısa yol bulunmamaktadır.
ALINTI
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.