Donanım hakkında yardıma ihtiyacım var

DNqR1

Katılımcı Üye
21 Eyl 2012
368
0
Cyber-Dünya'
Arkadaşlar özelliklerini verdiğim bu dizüstü sizce iş görür mü ? piyasa olarak ederi ne kadardır ? ve birde cs go gibi bir oyunu oynayabilir miyim ve oynayabilirsem bana vereceği performans ile neler yapabilirim örneğin orta ayarlarda kaç fps alırım gibi. Teşekkürler iyi forumlar

Kod:
Bilgisayar: Sony Vaio PCG-3A1L
İşlemci: Intel Core 2 Duo T8100, 2266 MHz (11.5 x 197)  
Bellek: 4 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM
Ekran Kartı: nVIDIA GeForce 8400M GT
 
Son düzenleme:

ktsociety

Katılımcı Üye
14 Mar 2017
602
7
Teşkilât
dostum internette sistemini ölçen siteler yanı yazılımlar var onlara bakmanı tavsiye ederim tam bir bilgi veremem içine yükleyeceğin işletim sistemi ve programlarlada değişebilir bu olay o yüzden netteki siteleri tavsiye ederim yada çok iyi anlayan bir kardeşimiz tahmin edebilir ancak , iyi forumlar :)
 

DNqR1

Katılımcı Üye
21 Eyl 2012
368
0
Cyber-Dünya'
İnternet üzerinde baktığım bir sitede test vardı fakat o bilgisayardan yapılması gerekiyor bilgisayar bende değil fikir aşamasındayım şu anda eğer varsa bunu çözebileceğim bir yöntem çok güzel olur. teşekkürler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.