dondurmam gaymak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nomsaybat

Yeni üye
17 Ara 2010
21
0
slm kardeşler bana çok acil msn dondurma pro lazım. bunu neden söylüyorum çünkü ben odtü 3. sınıf bilgisayar mühendisliği bölümünde okuyorum hani sizin de bilginizi almak istedim sonuçta sizler bu sitenin parçası olaraktan eminim bana uygun bir program önerirsiniz sevgilerimle:)
 

nomsaybat

Yeni üye
17 Ara 2010
21
0
arkadaşlar bana hocam söylemişti bunu söyleyen profesör ve demişti ki bir bilgisayarı çökertmek istiyorsan bakın dikkat edin bilgisayar çünkü biz bunu fakültede bir bilgisayarı kobay olarak kullandık ve saate virüsü yapıştırarak bilgisayar çöktü. ve ben bunu çok merak etmiştim nasıl oldu diye ve cevabı şuymuş:
hani bilgisayarda 0 ve 1 diye adlandırılan matematiksel fonksiyonlar vardır. ve bizler klavyede herbir tuşa bastığımızda işlemci bunu 0 1 diye algılar. bu yüzden de anakart üzerinde bulunan o yuvarlak ve bayağı bi dayanan o pil ssat pili işlemci üzerinden sistemleştiği için ve anakartta bu olayı işlemciden gerçekleştirdiği için otomatikmen bios ayarları da sıfırlanıyor ve bilgisayar oluyor bir çöp.
görüyor musunuz bir saat neler yapıyor. AMA BANA İNANMIYORSANIZ BUYRUN DENEYİN AMA SORUMLULUK BENİM DEĞİLDİR. SAYGILAR:twist
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.