Dork Nedir? Dork Nasıl Yazılır? Dork Nasıl Kullanılır? Etkili Dork Yaz % 100 HACK !

JohnDoe

Kıdemli Üye
29 Eyl 2013
2,710
6
Teşkilat
Teşekkür ederim arkadaşlar konuya ilgi göremiyorum ancak bu kadar ilgisiz olmasak daha iyi olacak diye düşünüyorum :)
 

JohnDoe

Kıdemli Üye
29 Eyl 2013
2,710
6
Teşkilat
Teşekkürler arkadaşlar, konuya daha yoğun bir ilgi bekliyordum açıkcası Dork konusunda oldukça uzun bir makale ve eksiksiz olarak sizlere sunulan bir içeriğe sahiptir.
 

dorukyurdusen3

Katılımcı Üye
7 Ocak 2016
577
0
Ellerine sağlık reyiz şu teog bitsin detaylı olarak bunların hepsini teker teker gözden geçireceğim.
Çok Sağol.
Yararlı konu
Teşekkür ettim
 

ENİGMA1

Uzman üye
31 Ocak 2016
1,961
39
nasıl herhangi bir yazının hangi sitede olduklarını arıyacam mesela bir ask yazısını hangi sitede olduğunu nasıl bulacam ?
 

ilkerayyildiz

Yeni üye
24 May 2016
44
0
Düzce
kardeşim ben yeniyim bazı şeyleri çözemiyorum mesela inurl:search.php?keyword=” buradakinin açılımı url içinde ara içinde php olsun keyword şifre olsunmu demek onu anlamadm
 

TimuHack

Uzman üye
15 Mar 2017
1,856
5
New York
Kitaıbm İçin Araştırma Yaparken Siz Çıktınız Karşıma İlk kısımlarını okuyup editledim kitabımda makaleniz editlenmiş şekilde yer alıyor :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.