Dork Oluşturma + Brute Force Kullanımı ( Shadow Hunter )

Shadow Hunter

Uzman üye
21 Eki 2014
1,179
1
Öncelikle merhaba brute force kullanacak isek ilk olarak dork oluşturup arama motorunda taratmamız gerekecek. Dork oluşturmak için kesinlikle Veteran Dork Maker 3 ü öneririm.

mGWE18.png


Buradan wordpress i seçiyoruz ardından ise şu sayfa karşınıza gelecektir.

BZ58PM.png


Buradan hazır dorklardan dork seçip "seç" butonuna tıklayın ardından ise üretim ayarları kısmına gelip üretilecek karakter oranına 3 yazın üretilecek dork sayısını fazla abartmayın arama motoru hata verebilir tamama tıklayın ve en alttaki başlat butonuna tıklayın dork oluşturma bitince kaydet diyip istediginiz dizine kaydedebilirsiniz.

Şimdi ise dorkları kullanacağımız yere gelelim.

9VPGg8.png


Dorklarınızı benim dorklarımı yapıştırdığım yere yapıştıracaksınız ardından tümünü işaretle diyip yukarıda "tarama" butonu var oraya tıklayıp alttan taramaya başla butonuna tıklayıp taramaya başlayabilirsiniz.

ZLPYZo.png


Ondan sonra Brute Forceyi açıp tarattıgımız sitelerin oldugu txt dosyasını "Load Sites List" yazan butona tıklayarak seçiyoruz admin listimizin oldugu txt dosyasınıda "Load login list" Butonuna tıklayarak seçiyoruz password listin olduğu txt dosyasınıda "Load Pass List " butonuna tıklayarak seçiyoruz ve nihayetinde Start Brute butonuna tıklayarak bruteyi başlatıyoruz çıkan sitelerin panel şifreleriyle beraber alttaki "Good Accounts" Bölümünde olacaktır.

Sizin için Veteran Dork Maker 3 Ve Brute Force Dosyalarını Upload Ettim Buyrun Linkler :

Brute Force Dosyalarını İndirmek İçin Tıklayınız

Veteran Dork Maker 3'ü İndirmek İçin Tıklayınız

Anlatım bana aittir Shadow Hunter //



 

'AdrenaLiN

Yaşayan Forum Efsanesi
2 Şub 2012
8,398
166
eline sağlık dostum ama dork maker böyle anlamlı kelimeler üretiyor mu yoksa sen mi yazdın ? :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.