Bana sağlam bi dos scripti lazım HTTP olmazsa sevinirim ip,port şeklinde saldırı yapan script arıyorum UDP Flood tercihimdir elinde olan arkadaşlar yoruma yazarsa sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E üstad tee ne zaman olan şeyden kopyalamıştım. İndirile indirile Dropbox'ın indirilme sınırını geçmiş
Dosya.tc'ye yüklüyorum zorunlu o zaman: Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
Virüstotal aynı..
Merak etmeyin üstadım trojan yok. Kontrol ettim. Bire bir aynısının trojanlı versiyonunu da (logo olmadan) yaymıştım, emin olmak için iki kez kontrol ettim zaten.
Edit: Bu windows'ta çalışır. VDS için yazmadım bunu. Genelde 3 4 arkadaş bir araya gelip çökertirsiniz başkasının internetini, amaç o idi..
Winpcap kurmalısınız önce, yoksa çalışmaz. Hani "bariz belli" diye yazmadım başta da, şimdi aklıma geldi. https://www.winpcap.org/install/default.htm
Zztri will Drop The Trojan :trl
Verdiğin Linkteki Dosya Okadar Trojanlıki Açmaya Korktum Zztri
https://www.virustotal.com/en/file/...f086990d0e1aac355276d77c644e5253ae9/analysis/
Bari Bize Yedirme Trojanını :trl
Üstad sen neyi indirdin bilmiyorum. Ama emin olmak için senin posttaki linke tıkladım, indirdim, virüstotale koydum. 3/54...
Dosya.tc, eğer sahte "indir" düğmelerine tıklarsan, asıl indirmek istediğin dosya ile aynı isimde trojanı basar, uzantısı .exe olarak... Ona dikkat et, asıl indirme yeri Kocaman "İNDİR" reklamının altında..
Bu arada ayıp ettin. THT'de trojan paylaşmam. Yanlışlıkla paylaşmış olsam da, deep web sunucum evde kapalı duruyor. Bağlanacakları bir sunucu yok, zarar veremezler.
Edit: Söylemeyi unuttum. Yine de çalışmayacak, indirmeye gerek yok. Yanlış network adaptörünü seçiyor, bluetooth üzerinden DoS basmaya çalışıp hata veriyor salak... Her bilgisayarda network adaptörü sırası aynı olacakmış gibi aptalca bir önyargı ile yazmışım programı... Sözüm olsun bu haftasonuna kadar adam gibi UDP flood yazıp paylaşacağım. Ama şu aralarda işim var.