R R-Dem Üye Katılım 15 Ocak 2010 Mesajlar 139 Tepkime puanı 0 Kredi 0 27 Kas 2010 #1 Selamin aleyküm , Dosya Sıkıştırmasi üzerinde bi makale okudum internette . 700 MByi 2 mb yapiLiyormus feLan . Bende deniyorum ama uyari geLiyor bende . E-MaiL programim oLmadigini söyLüyo . Ne yapiyim arkadasLar yardim edebiLirmisiniz .?
Selamin aleyküm , Dosya Sıkıştırmasi üzerinde bi makale okudum internette . 700 MByi 2 mb yapiLiyormus feLan . Bende deniyorum ama uyari geLiyor bende . E-MaiL programim oLmadigini söyLüyo . Ne yapiyim arkadasLar yardim edebiLirmisiniz .?
M mahmutarici Yeni üye Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 38 Tepkime puanı 0 Kredi 0 27 Kas 2010 #2 kgb archiver diye bir program var onunla dene. Oyla 0 Downvote
R R-Dem Üye Katılım 15 Ocak 2010 Mesajlar 139 Tepkime puanı 0 Kredi 0 27 Kas 2010 Konuyu başlatan #3 Kardes Uyari veriyor biLgisayara kurarken :S . Burdan indirdim Oyla 0 Downvote
R R-Dem Üye Katılım 15 Ocak 2010 Mesajlar 139 Tepkime puanı 0 Kredi 0 27 Kas 2010 Konuyu başlatan #4 :/ kimsenin bu yönde biLgisi yokmu :/ Oyla 0 Downvote
K kozmon Katılımcı Üye Katılım 30 Kas 2008 Mesajlar 470 Tepkime puanı 0 Konum Sakarya Kredi 0 27 Kas 2010 #5 kardeşim o program la çok sıkıştırılabilir fakat sıkıştırması saatler belki günler alıyor tabi açmasıda Oyla 0 Downvote
kardeşim o program la çok sıkıştırılabilir fakat sıkıştırması saatler belki günler alıyor tabi açmasıda
R R-Dem Üye Katılım 15 Ocak 2010 Mesajlar 139 Tepkime puanı 0 Kredi 0 27 Kas 2010 Konuyu başlatan #6 Hmm.. Peki E-MaiL programi uyarisina ne yapmam gerekiyor ? Oyla 0 Downvote
X xXxRMxXx Kıdemli Üye Katılım 27 May 2010 Mesajlar 2,427 Tepkime puanı 1 Konum Cehennemin orta yerinden:// Kredi 0 27 Kas 2010 #7 Dosya sıkıştırmanin çeşitli yolları var aşagida Dosya Sıkıştırma Yöntemleri ZIP ile sıkıştırma $ zip -r deneme.zip dosya_veya_dizin TAR ile gz olarak sıkıştırma $ tar cvzf deneme.tar.gz dosya_veya_dizin TAR ile bz2 olarak sıkıştırma $ tar cvjf deneme.tar.bz2 dosya_veya_dizin TAR.Z ile sıkıştırmak $ tar -cZvf deneme.tar.Z dizin_veya_dosya GZIP ile sıkıştırmak $ gzip -9 dosya_veya_dizin Not:işlem bittikten sonra sonu dosya_veya_dizin.gz adında bir dosya oluşacaktır. RAR ile sıkıştırma $ rar a -ap deneme.rar dosya_veya_dizin RAR ile şifreleyerek sıkıştırma $ rar a -ap -p deneme.rar dosya_veya_dizin NOT: Size 2 defa şifreyi sorar. Oyla 0 Downvote
Dosya sıkıştırmanin çeşitli yolları var aşagida Dosya Sıkıştırma Yöntemleri ZIP ile sıkıştırma $ zip -r deneme.zip dosya_veya_dizin TAR ile gz olarak sıkıştırma $ tar cvzf deneme.tar.gz dosya_veya_dizin TAR ile bz2 olarak sıkıştırma $ tar cvjf deneme.tar.bz2 dosya_veya_dizin TAR.Z ile sıkıştırmak $ tar -cZvf deneme.tar.Z dizin_veya_dosya GZIP ile sıkıştırmak $ gzip -9 dosya_veya_dizin Not:işlem bittikten sonra sonu dosya_veya_dizin.gz adında bir dosya oluşacaktır. RAR ile sıkıştırma $ rar a -ap deneme.rar dosya_veya_dizin RAR ile şifreleyerek sıkıştırma $ rar a -ap -p deneme.rar dosya_veya_dizin NOT: Size 2 defa şifreyi sorar.