Herkese Selamlar. Arkadaşlar Lütfen Bana Yardım Edin. Nolur. Durumum çok sıkıntılı. Çaresis durumdayım. Kardeşimin Hafıza Kartını galiba bozdum. Çıtır-çıtır çalışıyordu. Çok iyi çalışıyordu. Birden sorun çıktı. Ne yapacağımı bilemedim. Hafıza Kartı Tam Dolu. Şimdide çalışıyor ama bir sorun çıktı. Çözemiyorum. Hafıza Kartına Yüklediğim dosyanı silemiyorum. Silinmiyor. Yüklediğim dosya SES kayıt dosyası. Yükledim ama şimdi silemiyorum. Klavye "Delete" tuşuna basıyorum ama ekrana hiçbir şey gelmiyor. Mausun sağına tıkıyorum "Sil" ve "Taşı" seçenekleri ekrana çıkmıyor. Ama "Kopyala" seçeneği çıkıyor. Koyalamak oluyor. Hafıza Kartından herhangi bir dosyanı veya klasör "Silmek" ve "Taşımak" olmuyor. Bu sorun yeni karşıma çıktı. Hiçbir problem yok. Virüs yok. Ama Hafıza Kartında Yer Yok. Tam dolu. Hiçbir sorun yok. Tek sorun. Silemiyorum. Silmek için başka yere taşımak istiyorum ama oda olmuyor
Lütfen Bana Yardım Edin Nolur. Durumum Çok Sıkıntılı. Benim Değil. Kardeşimin. Yardımınızı Bekliyorum. Şimdiden Çok-Çok Teşekkür Ederim
Lütfen Bana Yardım Edin Nolur. Durumum Çok Sıkıntılı. Benim Değil. Kardeşimin. Yardımınızı Bekliyorum. Şimdiden Çok-Çok Teşekkür Ederim
Moderatör tarafında düzenlendi: