Dosya virüsü tarayan web sitesi

unknown1923

Katılımcı Üye
15 Şub 2021
339
57
Türkiye

Dosya virüsü tarayan web sitesi

Siber güvenlik hayatımızın bir parçası .Siber güvenlikte en önemli husus verilerimizin korunmasıdır.Lakin indirdiğimiz dosyalar her zaman güvenli değildir. Bu gün sizlere bir dosya tarayıcısı web sitesi tanıtacağım.


İlk önce ben test etmek için kendi virüslerimi yazdım.Bu vürüsleri Tarayıcımıza tarattım. dikkat çekici bir şekilde başlıklandırıp zip dosyası haline getirdim.

ADIM 1: Virüsleri oluşturup zip dosyası haline getirdim:



ADIM2: Sonra uygulamayı açtım:


ADIM3:Sonra bilgisayarımdan virüs dosyasını seçtim:



ADIM4: Tarayıcıya tarattım:



DOSYAMIZI TARADI VE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ VÜRÜS OLDUĞUNU ORTAYA ÇIKARDI


LİNK: https://www.virustotal.com/







 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.