C CrawLL Üye Katılım 7 Şub 2012 Mesajlar 63 Tepkime puanı 0 Kredi 0 2 Nis 2012 #1 Arkadaşlar çalıştırdan birşeyler yapıyorduk iexplorer öyle birşeyler yazıyorduk sanırsam nasıl yapıyordu benim elimde online oyunlara ayit bi proje varda onu benim server,exe var onun içine nasıl gömebilirim ?
Arkadaşlar çalıştırdan birşeyler yapıyorduk iexplorer öyle birşeyler yazıyorduk sanırsam nasıl yapıyordu benim elimde online oyunlara ayit bi proje varda onu benim server,exe var onun içine nasıl gömebilirim ?
F fable170 Katılımcı Üye Katılım 6 Ocak 2012 Mesajlar 593 Tepkime puanı 0 Kredi 0 2 Nis 2012 #2 bahsettiin komut Iexpress dir exe dosyaları birleştirmeye yarar Oyla 0 Downvote
C CrawLL Üye Katılım 7 Şub 2012 Mesajlar 63 Tepkime puanı 0 Kredi 0 2 Nis 2012 Konuyu başlatan #3 Ben bunu ayarlıyamadım ya nasıl benim server,exemi bi dosyanın içine koyabiliriz ? biraz yardımcı olurmusunuz Oyla 0 Downvote
Ben bunu ayarlıyamadım ya nasıl benim server,exemi bi dosyanın içine koyabiliriz ? biraz yardımcı olurmusunuz