Evet merhabalar elimde dövizkuru.com (ö olmasaydı çok daha iyi olacaktı) domaini var ve projelendirmek döviz, altın ve kripto kurlarını gösteren bir site yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim doğru düzgün bir kaynak bulamadım ben...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
backend olarak ne yapılabilir html css js ile tasarım yetmezmi basit bir şey düşünüyorum insanlar girsin baksinDöviz kurunu APİ ile çekeceksin. Sonrası zaten klasik frontend backend işte.
anlık olmasını istiyorumMerhabalar @Butcherb3y, TCMB'nin günlük kurları yayınladığı XML dosyasından (https://www.tcmb.gov.tr/kurlar/today.xml) basit bir işlemle birlikte istediğin birimlerin kurlarını çekebilir, bunları güzel bir tema ile birleştirebilir ve yayınlayabilirsin.
HTML CSS JS yeter bazı CSS kütüphaneleri kullanılabilir. bootstrap, tailwind gibi. JS olarak da React kullanılabilir. Backend tarafı da site için ne yapmak istediğine bağlı. Kullanıcılar siteye kayıt olacak mı? Olacaksa veri tabanı da bağlaman gerekiyor. Domain ve hosting gerekiyor zaten bunu bildiğini farz ediyorum. Backend kısmında da pek bir şey yapılacağını sanmıyorum. Daha çok Client-Side taraflı bir site olacağını tahmin ediyorum o yüzden APİ bağlasan yeter.backend olarak ne yapılabilir html css js ile tasarım yetmezmi basit bir şey düşünüyorum insanlar girsin baksin
aynı şekilde düşünüyorum teşekkürlerHTML CSS JS yeter bazı CSS kütüphaneleri kullanılabilir. bootstrap, tailwind gibi. JS olarak da React kullanılabilir. Backend tarafı da site için ne yapmak istediğine bağlı. Kullanıcılar siteye kayıt olacak mı? Olacaksa veri tabanı da bağlaman gerekiyor. Domain ve hosting gerekiyor zaten bunu bildiğini farz ediyorum. Backend kısmında da pek bir şey yapılacağını sanmıyorum. Daha çok Client-Side taraflı bir site olacağını tahmin ediyorum o yüzden APİ bağlasan yeter.
Evet merhabalar elimde dövizkuru.com (ö olmasaydı çok daha iyi olacaktı) domaini var ve projelendirmek döviz, altın ve kripto kurlarını gösteren bir site yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim doğru düzgün bir kaynak bulamadım ben...