dowland

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kobrasnake

Katılımcı Üye
6 Eyl 2010
504
0
slm arkadaşlar. internetten 18 Wheels of Steel: Convoy indiriyorum boyutu 727 mb ama yavaş iniyor. bilgisayarım son sınıf. neden olabilir acaba. Yardımlarınız için tşk ederim şimdiden.
 

ByHackerWorld

Yeni üye
13 Eyl 2011
21
0
kardesim bilgisayarin son sinif olmasi onemli degil konu internet olunca internetinin kaliteli ve hizli olmasi lazim ttnet kullaniyosan mesela yavas inmesi normal
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.