I intrepidhacker Üye Katılım 24 Haz 2010 Mesajlar 53 Tepkime puanı 0 Kredi 0 2 Tem 2010 #1 Bir Freezer, Aynı Anda 5 MSN Dondurabilir... Klasik Mantık, Ama Unutmayın Kurbanın MSN de Offline Olması Gereklidir. İNDİR Bu Konuyu Tekrar Neden Açtım Diye Soracaksınız Herkes İndirsin Öğrensin Keylogger Yiyip Üzülmesin Diye Koydum .::ALINTIDIR::. TEŞEKKÜR BUTONUNA BASINIZ
Bir Freezer, Aynı Anda 5 MSN Dondurabilir... Klasik Mantık, Ama Unutmayın Kurbanın MSN de Offline Olması Gereklidir. İNDİR Bu Konuyu Tekrar Neden Açtım Diye Soracaksınız Herkes İndirsin Öğrensin Keylogger Yiyip Üzülmesin Diye Koydum .::ALINTIDIR::. TEŞEKKÜR BUTONUNA BASINIZ
T toxic1103 Uzman üye Katılım 19 Mar 2009 Mesajlar 1,344 Tepkime puanı 0 Yaş 30 Kredi 0 2 Tem 2010 #2 sanki önceki keylog luydu
K klomonsor Yeni üye Katılım 9 May 2010 Mesajlar 28 Tepkime puanı 0 Kredi 0 2 Tem 2010 #3 Hayır Arkadaşım Öyle Demek İsdemedi Başka Kötü Niyetli İnsanlar Sahte Program Yapıp Keylogger Gömüyolar
Hayır Arkadaşım Öyle Demek İsdemedi Başka Kötü Niyetli İnsanlar Sahte Program Yapıp Keylogger Gömüyolar
I intrepidhacker Üye Katılım 24 Haz 2010 Mesajlar 53 Tepkime puanı 0 Kredi 0 2 Tem 2010 Konuyu başlatan #4 Ben Öyle Demek İsdemedim Toxic Bazı Kötü Niyetli İnsanlar Keylogger Atıyolar Ondan Dedim Yanlış Bir Şey Yazdıysam Özür Dilerim
Ben Öyle Demek İsdemedim Toxic Bazı Kötü Niyetli İnsanlar Keylogger Atıyolar Ondan Dedim Yanlış Bir Şey Yazdıysam Özür Dilerim
I intrepidhacker Üye Katılım 24 Haz 2010 Mesajlar 53 Tepkime puanı 0 Kredi 0 2 Tem 2010 Konuyu başlatan #6 Teşekkür Ederim Yorumun İçin Son düzenleme: 2 Tem 2010