Dr WP Hong: Bir tabletin ekranı 7 inç'ten büyük olmalı hatta 10.1 inç en ideal boyut

Agemon

Özel Üye
22 Ocak 2010
6,476
1
DH_Samsung_Galaxy_Tab_101.jpg


Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi tüm heyecanı ve yoğunluğuyla sürerken Samsung'un önemli isimlerinden Dr WP Hong, 10.1 inç boyutunda dokunmatik ekrana sahip Galaxy Tab 10.1'in lansmanının ardından çeşitli açıklamalarda bulundu.

Hong, her insanın ekran boyutu konusunda farklı beğenilere sahip olduğunu, diğer üreticilerin farklı ekran boyutuna sahip tablet planları üzerinde çalışabileceğini belirtti ve bir tablette ekran boyutunun 7 inç'ten büyük olması gerektiğini hatta 10.1 inç'in en ideal boyut olduğunu düşündüklerini sözlerine ekledi. Buradan yola çıkarak Samsung'un gelecekteki planlarında herhangi bir değişiklik yaşanmadıkça Galaxy Tab'ın 7 inç ekranlı son tablet olduğu çıkarımına varabiliriz. Ancak Galaxy Tab için desteğin çekilmeyeceği ve yakın zamanda tablet için Android 2.3 veya 2.4 (?) güncellemesinin kullanıma sunulacağı iddia ediliyor.

Pocket-Lint'in açıklamalarına göre Hong, son olarak Samsung marka telefonlarındaki en büyük ekranın 4.3 inç boyuta sahip olduğunu söylemiş. Ancak Güney Koreli firmanın daha büyük ekranlı bir akıllı telefonunun bulunduğunu ekleyelim: i997 Infuse 4G.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.