Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Redcliffe köyünde bi arkadaşımız bana bise vermesı gerekiyor yada veriyor . Kalenin kapısını onunla açmamız gerekiyor . Ama ben o nesneyi bulamıyorum . Nesne nedir yada bugmu oluştu . Yardım ederseniz sevinirim
bayağı olmuş ama yinede anlatayım orda bi tane değirmenmiydi neydi bi bina var o binanın içinde bi gizli geçit var orayı sadece redcliff lord ları kullanabiliyor işte o redcliff lordunun kardeşi redcliff in ikinci lordu sana o gizli kapının anahtarını veriyor ordan kaleye giriceksin neden kaleye gizli giriyorum dersen sebebi şu redcliff lordunun oğlunun içine bir şeytan giriyor ve kalede çok güçlü kan büyüleri yapıp redcliffi yok etenin aşamasına getiriyor bu şeytan redcliff lordunu esir aldığından senin girerken ona gözükmemen gerekiyor o yüzden gizli geçitten giriyorsun. bi süre savaşıyorsun falan falan.