Driver Genius Professional 10.0.0.712

The Psiqopat

Kıdemli Üye
6 Ocak 2011
3,474
0
c59766e8.jpg



Driver Genius Professional, profesyonel bir sürücü yönetim aracıdır, hem sürücü yönetimi hemde donanım tanılama özelliği mevcuttur. Driver Genius sürücü yedekleme, restorasyon, güncelleme ve bilgisayar kullanıcıları için kaldırma gibi pratik fonksiyonları sağlar. Sık sık işletim sisteminizi yeniden yüklerseniz, elinizde bulunan yedekler sayesinde cd aramaktan kurtulmuş olursunuz.



Özellikler:
- Otomatik arama ve sürücü güncelleme yüklenen sürücüleri yedekleme ve algılama
- Tek bir tıklama için yedeklenen sürücülerin otomatik kurma
- Eski yada kullanılmayan sürücüleri silme.

- 30.000 den fazla sürücü destekler.
İşletim Sistemleri: Windows 2000/XP/Vista/7
1228353248indir.gif

http://hotfile.com/dl/95679705/cc04d...aster.rar.html


http://www.duckload.com/download/205...arezMaster.rar
 

eerreennn

Yeni üye
19 Şub 2012
1
0
bana lisans kodu da içinde olan ve hemen yapabileceğim bu programlardan en kolay olanın linkini atarmısınız.ses gelmiyor bilgisayardan...
 

murateymen

Yeni üye
19 Ocak 2013
1
0
Bana lisans kodu da içinde olan ve hemen yapabileceğim bu programlardan en kolay olanın linkini atarmısınız driver genius lütfen acil.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.