driverScanner adlı programla tum drıverlerımı guncelledım ve suan klavye ve mausum calısmıyo. gerı yukleme yaptım ama ıse yaramadı yardımcı olurmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zatan o programlarla guncelleme yapmanız hata drıver ana kart pc update lerı her yerden her programla yapılmaz yanlıs bır update sonucu donanım bozulmaları yada sıstemsel sıkıntılar yasarsınız en verımlı en saglıklısı ana kart modelını ogrenerek googleden kendı sıtesınden drıverlerını ındırıp gncellersenız hıç bır sıkıntı çekmezsınız drıver scanner drıver max drıver magıc bu tarz prolarla drıver donamım guncellemelerı yapmayınız nerden neyı ındırdıgı mechul
pekı nasıl duzeltcem sımdı
Sistem gerı yukleyerek duzelır sıstemı gerı al bugun gncelledın dıyelım sıstemı bır haftta oncesıne al
Sistem gerı yukleyerek duzelır sıstemı gerı al bugun gncelledın dıyelım sıstemı bır haftta oncesıne al
driverScanner adlı programla tum drıverlerımı guncelledım ve suan klavye ve mausum calısmıyo. gerı yukleme yaptım ama ıse yaramadı yardımcı olurmusunuz