DriverPack 2014 Türkçe Tek Link Full indir

TURKSTFN

Yaşayan Forum Efsanesi
4 Nis 2013
23,056
1


1398800616_driver-pack.jpg



DriverPack Solution, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, 32 ve 64 bit sistemleri için tasarlanmış olan bir driver paketidir. Kapsamlı olan bu driver paketi içersinde bir çok donanıma ait driver bulunur. Birkaç adımda bilgisayarınıza gerekli driverleri kurabilirsiniz. Buyurun sizde indirin.

Programı Türkçe olmak üzere birçok dilde kullanmak mümkündür. Bilgisayarınızın sistem diline göre program açılmaktadır. Türkçe bir sistemde Türkçe, ingilizce bir sistemde ingilizce olarak kullanabilirsiniz.

Piyasada bulabileceğiniz en kapsamlı driver paketidir. Özellikle teknik servis gibi alanda hizmet veriyorsanız oldukça işinize yarayacaktır. Paket içerisinde skype vb. programlarda gelmektedir ve isteğe bağlı olarak bu programlarıda kurabilirsiniz.

Dikkat etmeniz gereken husus, 7/8 gb bir driver paketi ücretsiz olarak sunuluyor peki gelir nereden elde ediliyor ? Program aracılığı yüklenen bazı uygulamalarda yandex elements vb. şeyleri kurayım mı? diyede sormaktadır. Next next diyene kadar bir bakın. Ne kurarsanız kurun, kurulum aşamalarına dikkat edin zira günümüzde özellikle ücretsiz uygulamalarda bu yapılmaktadır.

DriverPack 2014 tek link olarak indirebilirsiniz. Tek link direkt iso olarak yüklenmiştir. Bu paylaşımda yer alan iso dosyasını winrar ile bir klasöre çıkarıp kullanabilir veya çift katman dvdye yazabilirsiniz. Yada daemon tools tarzı sanal sürücülerlede kullanım mümkündür.

Program ayrıca sistem analizi yaparak varsa eski tarihli driverlarınız güncellemede yapabilmektedir.


http://turbobit.net/rjualny0tgnc.html


 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.