DriverPack Solution 12.3 Tr ( Son sürüm )

-SiPaHi-

Yaşayan Forum Efsanesi
6 Ocak 2012
12,775
1
İstanbul
iIx8C.png


DriverPack Solution, windows xp, vista ve windows 7 (32/64 bit) sistemleri için tasarlanmış olan bir driver paketidir. Program ile bir kaç adımda bilgisayarınız için gerekli olan sürücüleri bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

Basit ve kolay bir arayüz sunan program Türkçe olmak üzere birçok dilde destek vermektedir. Bir bilgisayar için gerekli olan birçok driveri bünyesinde barındırır.Çok kolay şekilde sistem taraması yapar gerekli sürücüleri 3/5 dakikada yüklemenize olanak sağlar.


indir-butonu1.png


https://tik.lat/aWslJ
https://tik.lat/KFoWK
https://tik.lat/P8DDV
https://tik.lat/BVn3D

:: ALTERNATİF ::

DPS12R255TR-krall.iso download for free on file share letitbit.net [url]https://tik.lat/CnViS
 
Son düzenleme:

mhsr

Yeni üye
1 Ağu 2012
33
0
bu program da driverlar var mı yoksa bulup mu indiriyor? boyutu biraz fazla geldi de :D
 

macgyver

Kıdemli Üye
3 Tem 2012
2,866
1
çok güzel bi program içinde hertürlü driver var ama biraz büyük boyutlu :D teşekkürler Albayım
 

-SiPaHi-

Yaşayan Forum Efsanesi
6 Ocak 2012
12,775
1
İstanbul
hayır tek tek indirdim. Ancak winrarla aç dediğimde partlar arşiv hatası veriyor.
Saygılar

ben denemeden koymuyorum tht ye yüklediklerimi ;belki şöyle bir hata yapmış olabilirsin mesela 3.partı indiriyorum diye tekrar 2.partı indirdiysen hata alabilirsin bunları kontrol et ve inen rarları klasöre at hepsini seçip buraya çıkart de
 

-SiPaHi-

Yaşayan Forum Efsanesi
6 Ocak 2012
12,775
1
İstanbul
arkadaşlar indirmede sorun yaşayanlar için tek part olarakta letitbit eklenmiştir,diğer rapid linkleri çalışır durumdadır;ancak isteyen tek link olarak ta indirebilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.