https://tik.lat/MUL0N
İTLE KURT BİRBİRİNE BENZER AMA ASLA AYNI DEĞİLDİR. PKKLILAR İTTİR. BUNUN GİBİLER KURTTUR...
İTLE KURT BİRBİRİNE BENZER AMA ASLA AYNI DEĞİLDİR. PKKLILAR İTTİR. BUNUN GİBİLER KURTTUR...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bakın kürtüm bende ama faşizm bir kürt değilim eskilerden olan bilir 1985 lerde kürtlere çok eziyet edildi halk baş kaldırdı ama hata yaptılar 1 günlük olay olurdu biter giderdi...
Ben hem kendi halkımı savunuyom hemde türk halkını savunuyom ben isterimki savaş bitsin hepimiz barış kardeşlik içinde kalalım...
kardeş burada barışı istemeyen insan yoktur. Geçmişte kürtlere bazı yanlışlıklar yapıldığınında farkındayız. Ama sadece kürtlere mi yapıldı ? 80 darbesinde kaç milliyetçi idam edildi haberin var mı? Haksızlık yapıldı ayrı şey, hakkını savunursun ama BAYRAK ayrı bişeydir. VATAN ayrı bişeydir. Bak tekel işçileri haklarını arıyor ve her tarafı türk bayraklarıyla donatıyorlar. Bizi işten attılar diye dağa çıkıp vatanı mı bölmeye çalışmalılar? Sonuç olarak ben diyarbakırlıyım ve bu ayrımı çok iyi yapabilirim ki kürtler ayrı , pkk ayrıdır. Pkk yı savunanlar düşmanımız , türk halkını savunanlar(kürt,laz,zaza,çerkez,türkmen) dostumuzdur.