Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wp grubumuz var derken ? Zaten altı üstü iki kişisiniz. :trl İki arkadaş bilgi almak için kurmadığınız ne malum ?![]()
Tamam sahte numara ile iletişim olmuyor mu ? Çocuk kandırır gibi cevaplar...Hayal gücün gerçekten çok geniş, hiç kitap yazmayı düşünmüş müydün ? İletişim için whatsapp kullanılacak vermek istemeyen katılmayabilir demiştim en baştada.
Tamam sahte numara ile iletişim olmuyor mu ? Çocuk kandırır gibi cevaplar...
Sahte numara işinizi engellemez. Whatsapp arama imkanı da var. Bunları düşünen biri zaten katılmaz. Konunu baltalamıyorum, sadece bu yol ile hedeflediğin kitleye ulaşamayacağını söylüyorum. Onun dışında güzel bir kulüp, yarar sağlayacaktır.
Niye yabancı olunca iletişim sağlanmıyor mu ? Amaç iletişim değil mi? Neyse konu uzadı hayırlı olur inşallah kulüp her ne kadar cevaplarınz ve istekleriniz tatmin edici olmasa da...Sahte numara yabancı uyruklu olmadığı sürece sorun değil.
Niye yabancı olunca iletişim sağlanmıyor mu ? Neyse konu uzadı hayırlı olur inşallah kulüp her ne kadar cevaplarınz ve istekleriniz tatmin edici olmasa da...
Hayirli olsun kardesimde boyle sahte isim sahte yas numara vs olmadan olmazki neyse yinede sen bilirsin![]()
Artık numara vermenize gerek yok. İsim soy isim ve yaş bir sıkıntı etmez ister 8 yaşında olun ister 20 bu işten anlıyorsanız katılabilirsiniz.
güncel alımlar açık
Böylesi daha iyi olurdu zaten. Tekrardan hayırlı olsun.
Biri dump mu dedi![]()