Dünya yer Değişiyor

WantedTheBoy

Adanmış Üye
25 Tem 2009
7,298
2
29
*
BİLİMİNSANLARI dünyadaki ısınmayı engellemek için alışılagelmişin dışında bir yol buldu. Dünya`ya çarpacak birkaç kuyruklu yıldız, sorunun çözümü olacak! Ürkütücü fikrin sahibi nasa`nın önde gelen mühendis ve astronomları. Bu yöntemle Dünya`nın ömrüne 6 milyar yıl daha eklenmesi düşünülüyor.
Biliminsanları bu fikri basitçe, `bir kuyruklu yıldız ya da asteroide roket bağlayıp doğru zamanda ateşlemek` olarak tanımlıyor.
Bu fikrin kulağa geldiği kadar tehlikeli olmadığını söyleyen kaliforniay`daki NASA Araştırma Merkezi `ames yetkilisi Dr.Greg george ile meslektaşları Don Korycansky ve Fred Adams`ın önerdiği plana göre, bir kuyruklu yıldız, roketlerin yardımıyla Dünya`ya yönlendirilecek. kuyruklu yıldızın Dünya`ya çok yakın bir yörüngeden geçirilmesi mümkün olursa, bu, gezegenimizi taşıma planlarının da gerçek olabileceği anlamına geliyor. Laughlin, kuyruklu yıldızlar sayesinde Dünya`nın yörünge hızının artırılıp, şimdiki konumuna göre Güneş`ten daha uzak ve uygun bir yörüngeye çekilmesinin çok da uzak bir ihtimal olmadığını söyledi.
 

hkn74100

Uzman üye
28 Tem 2009
1,126
0
Kıyamet alametlerinin hepsi gerçekleşti Sıra kıyamet gununu beklemekte buna insan oğlunun gücünün yeteceğini sanmıyorum
 

DeimoS 18

Kıdemli Üye
15 Nis 2007
3,088
3
Bursa
Gerçekleşmesi mümkün ama ucunda ölüm olan bir iş . Güneş sistemi toplu olarak bir yönde ilerlemektedir eğer dünyanın yörüngesi değiştirilirse bu sistemin dışına çıkabilir :)
 

bargandi

Üye
8 Ağu 2011
203
0
Allah c.c Dünyayi oyle bir yaratmistirki en ufak bir oynamada bile yaşam aninda yok olabilir ki bunu Allah'tan baska kimse gerceklestiremez...
 

*ShepherD*

Üye
25 Haz 2010
142
0
Güneş
Şöyle düşünürsek gezegenler güneşin çekim gücü altında ve ay da dünyanın çekim gücü altında şimdi bunlar bi kenarda .
Eğer dünya uzaklaştırılırsa dünyanın güneş etrafında dönüşü daha yavaş olucak . Yıllar uzayacak . Mevsimler değişecek . İklimler farklılaşacak . İklim farkındalığından hayvan göçleri yaşanacak . Tabi farklı tür hayvanların bir araya gelmesiyle de çiftleşmeler .. Adaptasyon sorunları ve mutasyonlar ..

Dünya bunu kaldıramaz ..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.