Dünyanın en iyi antivirüs programı

sizce hangisi en iyisi


  • Kullanılan toplam oy
    3,612

e-baris

Üye
19 Eyl 2006
71
0
Ankara
kasperksy keyini bulmak çok zor bu yuzden kuramıyorum kursamda bir kaç gün gidiyor tam sürüm nasıl kullanabiliriz ?
 

aura17

Yeni üye
2 Şub 2009
14
0
Avastın menüsü biraz değişik geliyo bana nod32 den pc yi hiç kasmıyor kaspersky çok yönlü tercihim kaspersky, avg hiç kullanmadım.
 

Ev4

Yeni üye
4 Eyl 2008
40
0
nodu arkadaşım kullanıyor bilgisayarı biraz yaavalatıyor ama iyi Ama ne yapın edin Trend micro almayım nerdeyse hiçbir hack sitesi veya başka yonlu sitelere sokmuyor ama trend micronun bir artısı ağınıza giren bilgisayarları ve ıp lerini gösteriyor ıpler çok işime yaradı XD
 

İSTİLACI-07

Yeni üye
19 Ocak 2009
30
0
karspeskinin lisanslısını kullandım bence hava şu an nod 32 kullanıyorum lisanslı kullanırsanız bence bir numara nod 32
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.