Dünyanın en iyi antivirüs programı

sizce hangisi en iyisi


  • Kullanılan toplam oy
    3,612

d10cu

Yeni üye
30 May 2007
3
0
arakdaşlar ilk başta avast kurun ardırdan adaware kurum bakın ne kadar saglam oluyor
adaware : solucanlar için
avast : trova atı gibi virüsleri yakalamada iii
 

sahinnarin

Yeni üye
27 Ağu 2007
4
0
Kaspersky hızlı sistem taraması, geniş virüs veri tabanı ve sistemi kasmayan bir antivirüs programı olarak bir numara şuan.Ayrıca yapılan bir çok testte Symantec dahil tüm güvenlik şirketlerini geride bıraktı.Hiç düşünmeden Kaspersky en iyi diyebilirim.
 

vatan-vatan-sever

Yeni üye
19 Tem 2007
40
0
kardeşler en güzel program zone alarm hem saldırılara spamlara virüslere. birde avg kurarsan makine biraz kasar ama hiç bir şey olmaz diye bilirim.... :)
 

caylak51

Yeni üye
25 Ağu 2007
45
0
KIRKLARELİ
benim şu anda bilgisayarımda antivirüs yüklü deil ama hepsini nerdeyse yükledim en iyisi kaspersky gibime geliyo sonra nod 32 olabilir .
 

<dream_team>

Katılımcı Üye
11 Ağu 2007
500
1
ben memnunum yani kolay kolay ne trojen virüs falan yamalarıdayeniledikten sonra bir sorun kalmıyor...
 

<dream_team>

Katılımcı Üye
11 Ağu 2007
500
1
ben memnunum yani kolay kolay ne trojen virüs falan yamalarıda yeniledikten sonra bir sorun kalmıyor...birde açıkları veya sorunlarını bilen avrsa avastın söylesin ben sağlam bir pc ci arkadaşımla konuştum oda avast iyi diyor yani...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.