Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selam. yav KASPERSKY dan başka antivirüs programı kullanmayın dostlar... Bir zamanlar avast, f-prot, norton, pccilin ne kadar antivirüs programı varsa kullandım. Bunlar internette dolaşan virüsleri çay içmeye davet etmişler. >Bi baktım benim bilgisayar da virüsler yuva kurmuşlar. Bilgisayar haşat olmuş. Kasperi yükledim de allahtan 1 yıldır kafam rahat.
bence hepsi hikaye en babası McAfee VirusScan Enterprise bunun üzerine tanımam nod32 hıkayeymiş bunu yanında deneyın farkı görün kurulumu bıraz zor ama deneyın derimm
en guzeli arkadaslar hic antivirus programi kullanmamak yaklasik uc senedir ben antivirus programi kullanmiyom deepfreze kullaniyom kafamda rahat bilgisayarimda en ufak bi virus alsa bile bilgisayari ac kapat kendini yeniliyo tavsiye ederim
Avast'ta GüzeL Nod32 ' de 2 sini de kuLLandım ama BPK ( Blazzing TooLs PerfectLogger ) war İşte Onu Avast Çoğu ZamanLa BuLamıyo..heLe bi de Proqram Crypt ediLmişse ( Yani AntiLerden kaçırıLmışsa ) işte o zaman avast ve Nod32 çoğu zaman buLamıyo..ama KasperSKY buLuyo yanLız kaspersky ' nin ben virüs siLmeme huyunu sewmiyorum
kardeş siz nedionuz yaw ne kasperi oda kim ancak pc kasar durur o sen sisteme bi avast kur bqmm.
Professional hackerlarr size güvenlik için Zohe Alarm internet security suite önerim