Dünyayı kim yönetiyor?

T3RMiN4TOR

Kıdemli Üye
19 Haz 2013
4,998
7
İstanbul
Köle olmadığımız nereden biliyoruz ki? Aldığımız markalar yediğimiz markalar vergiler sürekli alıp veriyoruz belki de modern kölelik yapıyoruz.

Bak dostum, eger kole isen illuminatinin degil Yuce Allah'ın kolesisin. Eger marka takintin yoksa alma marka olur biter. Ama koleyi soyle acayim biraz; Sen, ben, koyu adam,red hour vb. koleyiz cunku Allah'in yap dediklerini yapmakla yukumluyuz ve bu da bizi kole yapar. O yuzden dunyayi Allah'tan baska kimse yonetemez.
 

jakoba99

Uzman üye
24 Haz 2013
1,972
0
-
Parası olan birisi sürekli parasını yükseltme peşindedir

Ha bu adam sadece keyf peşinde ise parasını yöneten bir müdürü varsa :D

o ayrı bir konu ama fakirin zamanı daha boştur emin ol buna :)
 

dorodobis

Yeni üye
27 Haz 2007
15
0
Dünyayı yöneten bir güç yok fakat dünyayı yönetmek için mücadele eden büyük ülkeler var. (Çin, ABD, Rusya vs.) Mevcut sistemde hepimiz birer modern köleyiz. Eski köleliklerden farkı ise zincirlerin kollarımızda değil beynimizde olmasıdır. Güç dediğimiz şey ideolojileri de kapsıyorsa şu an dünyayı yöneten en büyük güç Kapitalizmdir.
 

Cod3r TTX

Uzman üye
13 Eki 2015
1,751
0
Dark-Net
Obama yönetiyo dünyayı ve benimde senin gibi merak ettiğim bi yer var area 51 in içinde ne olduğunu çok merak ediyorum
 

kenzai

Özel Üye
22 Ara 2010
8,561
31
Trondheim
Dünya'yı yöneten en büyük iki aile vardır.

Rockefeller Ailesi :

Petrolün ileride ticari önem kazanacağını düşünen John Rockefeller 1863 yılında dünyanın ilk petrol rafinerisini ve 1870’de Standard Oil Company isimli petrol şirketini kurarak büyük bir İmparatorluğun temellerini attı.

Chase Manhattan Bankası, Citi group, Exxon-mobil, BP ve Chevron ailenin bilinen varlıklarından bazılarıdır.
ABD merkez bankasında da büyük etkileri olduğu söylenen Rockefeller ailesi bir iddiaya göre Türkiye merkez bankasının açıklamadığı gizli ortaklarından birisidir.

Sahip oldukları para çok gösterilmese de yönettikleri miktarının trilyonlarla ifade edildiği söylenmekte. Bu kadar parayı piyasaya sürseler tüm dünya genelinde büyük bir ekonomik krize sebep olup ülkeleri batırırlar.
Bu yüzden ülkelerin siyasi tutumlarına yön veriyor olabilirler.

Aileye yakın olduğu düşünülem yahudi film yapımcısı Aaron Russo 11 Eylül saldırılarının Rockefeller tarafından yaptırıldığını iddia etmiş ve 6 ay sonra ölmüştür.

NBC ve akla gelmeyecek daha birçok televizyon kanalı Rockefeller ailesine aittir, bu yüzden medya kontrolüyle geniş kitlelere kendi ideolojilerini aktarabilirler.

John Rockefeller yaklaşık 340 milyar dolarlık servetiyle öldükten yıllar sonra bile tüm zamanların en zengin insanı ünvanını taşımakta.
Aileyi uzun bir zamandır onun torunu olan 100 yaşındaki David Rockefeller yönetmekte ve "Yeni dünya düzeni" gibi söylemlerde bulunmakta. Organları cürümeye başlayınca Doktorlar, 80 yaşından sonra bir kişinin organ nakli olmasının riskli olduğunu söyleyince "Soyadınız Rockefeller ise, 120'de de kalp nakli olabilirsiniz. Çünkü TIP kanunları onlar için geçerli değil. Rockefeller soyadının ömrü uzundur" demişti.
Toplamda 6 kalp nakli, 3 böbrek ve 2 ciğer nakli yapılmış, birçok damarı değiştirilmiş ve hedefinin 200 yaşını görmek olduğunu söylemiştir.

Rothschild Ailesi :

Tarihi 16.yy’a kadar dayanan Yahudi kökenli Rothschild ailesi trilyonlarca dolarlık servetleriyle dünyanın en zengin ve en kirli işlerine bulaşmış ailesidir.

Aileyi kuran Mayer Rothschild zamanında 5 oğlunu Avrupa’nın 5 büyük başkentine göndermiş ve aile günümüze kadar uyuşturucu ve köle ticaretiyle, dünya borsasında yaptıkları hilelerle ve savaşa sürükledikleri ülkelere verdikleri yüksek faizli borçlarla hızla büyümüştür.

Rothschild Ailesi; Fransa İngiltere savaşında 2 tarafa da borç vererek İngiltere merkez bankasını yaklaşık 80 yıl boyunca yönetmiş, Hitler Almanya’sını gizliden desteklemiş ve Rus- Japon savaşına zemin hazırlanmaş ve Kırım Savaşı’nda Osmanlı Devletine dış borç vermesine rağmen Osmanlı’ya komşu olan ülkeleri de finanse edip Osmanlı’ya karşı savaşmaları için kışkırtmış Osmanlı’nın askeri ve ekonomik gücünü yıpratmak için elinden geleni yapmıştır.

Afrika'da çıkardıkları birçok kargaşa sonucu bir milyondan fazla kişi hayatını kaybetmiş ve bu kıtanın yeraltı zenginlikleri de Rotshchild ailesi tarafından domine edilmişti.
İddialara göre dünya elmas ticaretinin %90'ı ve altın ticaretinin % 40'ı bu aile tarafından yapılmaktadır.

Yine başka iddialara göre toplam servetleri 1937 yılında 500 milyar dolara, yani Amerikanın gayri safi millî hasılasının 2 katına çıkmıştır. Yine iddialara göre günümüzdeki servetleri 3 trilyon dolar civarındadır.

Aile, 1972’li yıllarda Fransa jet sosyetesi için şatolarında bir parti vermişti ve fotoğraflar kamuoyuna işte böyle sunmuştu.

İsrail devletinin kurulup gelişmesinde de büyük destek sağlayan Rotshchild ailesinin bazı kuralları vardır ve bu kurallar tahminen şu şekildedir;
1-) Servetin ve ailenin lideri ailenin en büyük erkeği olacaktır.
2-) Aile servetinin dışarı çıkmaması için evlilik sadece kuzenler arası olmalıdır.
3-) Aile servetinin bölünmemesi ve tamamen gizli tutulmalıdır. Bu Rothschild ailesinin dünyanın en zenginleri listesinde görmemenizin sebebidir.

Bazı komplo teorisyenler ailenin Yeni Dünya Düzeni'ni sağlamak adına şirketleri ve devletleri kontrol ettiği ve bir Illuminati üyesi olduğunu iddia etmektedir.

Kaynak : Ruhi Çenet
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.